BASCHET FEMININ/ Start în noul sezon pentru Phoenix
Foto: CS Phoenix Galaţi (foto: S. Baciu)

BASCHET FEMININ/ Start în noul sezon pentru Phoenix
CS Phoenix Galaţi (foto: S. Baciu)
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Echipa de baschet feminin, Phoenix  va susţine, astăzi, 20 septembrie 2014, de la ora 18,30, la Sala Sporturilor „Dunărea”,  primul meci din noul sezon competiţional, ce contează pentru „Cupa României”, împotriva BCM Tymes Timişoara.

Din componenţa echipei gălăţene, ce anul trecut şi-a disputat un loc în play-off, chiar în faţa BCM Timişoara, au fost păstrate aproape toate jucătoarele românce, cu excepţia Florentinei Ardeleanu. În locul celor trei americance, în această vară au fost transferate alte patru, Ivory James, Nicole Hamilton, Trudy  Armstead şi Chelsey Lee. Lotul s-a îmbunătăţit şi prin transferurile coordonatorului de joc al echipei naţionale, Gabriela Cursaru, şi gălăţencei Gabriela Necula, care anul trecut a evoluat chiar la adversarele de astăzi. 

Necula este optimistă în ceea ce priveşte partida de astăzi.  „Lucrurile s-au schimbat la nivelul echipei din Timişoara, de la nume până la antrenori şi jucătoare. Pe noi nu ne interesează decât victoria, am muncit mult în ultimele săptămâni şi cred că suntem pregătite să pornim cu dreptul”, ne-a declarat Gabriela Necula.

Meciul retur va avea loc pe 24 septembrie, la Timişoara, iar primul joc din Liga Naţională pentru Phoenix, în compania CS Universitatea Alba Iulia, în deplasare, pe 27 septembrie.

Citit 890 ori Ultima modificare Sâmbătă, 20 Septembrie 2014 11:56

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.