OȚELUL ARE de astăzi un NOU ANTRENOR principal

OȚELUL ARE de astăzi un NOU ANTRENOR principal
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

La trei zile distanță de la demiterea lui Michael Weiss, FC Oțelul și-a desemnat noul antrenor principal. Acesta este fostul internaţional Tibor Selymes (44 de ani), negocierile finalizându-se astăzi, 20 septembrie 2014, în jurul prânzului, cu semnarea unui contract până la finalul sezonului, cu opţiune de prelungire pentru încă un an.

Selymes, care are în palmares 46 de meciuri jucate în echipa naţională, şi-a început cariera de antrenor în Ungaria, la FC Sopron, în 2005. După doi ani a revenit în ţară, ca principal la LibertyOradea, unde a stat două sezoane. A trecut apoi la Sportul Studenţesc (august 2009), cu care a reuşit promovarea în prima ligă, iar în septembrie 2010 a preluat pe Astra. Din această postură, a contribuit indirect la câştigarea titlul de campioană de către Oţelul Galaţi în sezonul 2010-2011 prin două rezultate de egalitate obţinute împotriva contracandidatelor echipei gălăţene la primul loc: Poli Timişoara – Astra 2-2 (6 aprilie 2011) şi Astra – FC Vaslui 1-1 (9 mai 2011, cu gol marcat în prelungiri de echipa antrenată de Selymes.

Apoi a antrenat pentru perioade scurte la Tg. Mureş, din nou Astra şi Dinamo II. A revenit în prima ligă în vara lui 2013, la Săgeata Năvodari, unde a stat jumătate de an, apoi a preluat o echipă modestă din Ungaria, Kaposvári Rákóczi, cu care nu a putut evita retrogradarea din prima ligă.

Practic, Selymes va prelua conducerea tehnică a Oţelului de luni, 22 septembrie 2014. La meciul de astăzi, cu CFR Cluj, echipa va fi condusă de către Daniel Florea.

CITEŞTE ŞI: Daniel Florea va conduce echipa Oţelului la meciul cu CFR

Citit 1968 ori Ultima modificare Sâmbătă, 20 Septembrie 2014 15:57

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.