Oţelul a fost învinsă de pragmatismul şi valoarea lui Tade
Foto: Gregory Tade

Oţelul a fost învinsă de pragmatismul şi valoarea lui Tade
Gregory Tade
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

FC Oţelul a pierdut partida disputată sâmbătă seară, pe teren propriu, cu CFR Cluj, scor 0-1, în cadrul etapei a opta din Liga I. Golul a fost marcat de Tade, în minutul 43.

La câteva ore de la numirea lui Selymes ca antrenor principal, aflat în tribune, Oţelul a fost condusă de pe banca tehnică de Daniel Florea, care a început cu tiularizarea suprinzătoare a lui Tavares în centrul liniei mediane, în condiţiile în care cu o zi înainte se anunţase că nu este bine pregătit fizic, plus un alt debut, Grădinaru, pe flancul drept în ofensivă. Roş-alb-albaştrii au început curajos, căutând mereu cele mai scurte trasee spre careul advers şi au avut prima mare ocazie de gol a meciului, Avdic (14’) trăgând foarte puţin alături, de la marginea careului, după ce trecuse de doi adversari. Diferenţa de poziţii din clasament - CFR pe locul 2 şi Oţelul pe 15 - nu s-a văzut în jocul din prima repriză, unul foarte echilibrat, oaspeţii având şi ei o şansă de a puncta, prin Tade (26’), reluare cu capul puţin alături. Golgheterul oaspeţilor n-a mai irosit a doua oportunitate a formaţiei sale din prima repriză, finalizând impecabil centrarea lui Camora (43’). Al nouălea gol în opt etape pentru Tade, egalul lui Keşeru în fruntea ierarhiei marcatorilor din Liga I.

Florea a schimbat repede după pauză, cu Jula în locul lui Tudorie, Oţelul împingând tot mai mult jocul spre poarta lui Felguiras. Cu mult angajament fizic, dar nimic mai mult, fără nicio ocazie de gol în contul ambelor formaţii o repriză întreagă.

Oţelul a evoluat în următoarea alcătuire: Plopeanu - Cojoc, Miron, Sipovic, Murgoci - Karlic, Tavares - Grădinaru, Avdic (Stoian 74’), Dan Popescu (Cristea 82’) - Tudorie (Jula 52’). Antrenor Daniel Florea.

Citit 1872 ori Ultima modificare Sâmbătă, 20 Septembrie 2014 21:17

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.