START entuziasmant în campionat al HOCHEIŞTILOR de la Dunărea

START entuziasmant în campionat al HOCHEIŞTILOR de la Dunărea
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Primul meci din ediţia 2014-2015 a Ligii Naţionale de Hochei a avut loc sâmbătă seară (20 septembrie 2014), la Galaţi, între CSM Dunărea şi Progym Gheorgheni. Cele două formaţii au confirmat prin joc că rezultatul din Cupa României, când gălăţenii se impuseseră cu 16-0, nu a fost o surpriză, Dunărea câştigând şi acum la o diferenţă de scor categorică 12-3 (3-1, 5-0, 4-2). Oaspeţii au contat cât de cât în joc abia spre finalul meciului, când au şi marcat de două ori, pe fondul relaxării celor de la Dunărea.

Cu o singură excepţie, la reuşita, lui Anton Popa, toate golurile echipei din Galaţi au fost marcate de hocheiştii ce au fost transferaţi la Dunărea înaintea acestui sezon: Botond Flinta, Szocs Szabolcs – 3, slovacul Anton Palak – 2 şi cehii Ladislav Rytnauer – 2 şi Michal Jeslinek – 3.

În următoarele trei etape din sezonul regulat, echipa gălăţeană va juca numai în deplasare: pe 1 octombrie cu Sport Club Miercurea Ciuc, pe 12 octombrie cu Steaua Bucureşti şi pe 22 octombrie cu cei de la Corona Braşov. Următor meci la Patinoarul din Galaţi va avea loc tocmai pe 26 octombrie, cu Sportul Studenţesc în ultima etapă a turului.

Citit 1500 ori Ultima modificare Duminică, 21 Septembrie 2014 17:05

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.