UPDATE/ Selymes, debut la OŢELUL în derbiul orgoliilor. Echipa de start
Foto: Tibor Selymes, prezentat oficial de Cristi Munteanu, team-managerul FC Oţelul (Foto Sorin Pană)

UPDATE/ Selymes, debut la OŢELUL în derbiul orgoliilor. Echipa de start
Tibor Selymes, prezentat oficial de Cristi Munteanu, team-managerul FC Oţelul (Foto Sorin Pană)
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Primul meci al echipei gălăţene cu noul antrenor principal pe banca tehnică este în deplasare, cu CF Brăila, în Cupa României


UPDATE: Antrenorul Tiberiu Selymes va începe meciul cu următorul "11": Hotoboc - Marus, Miron, Sipovic, Murgoci - St. Cucu, Helder Tavares - Grădinaru, Cristea, D. Popescu - Jula. Rezerve: Abraham - Mişelăricu, Karlik, Stoian, Tudorie, Adăscăliţei şi Tiberiu Stan.

Galeria Oţelului din tribunele stadionului brăilean este formată din peste 300 de suporteri


 

Tibor Selymes va debuta ca antrenor principal pe banca Oţelului în această după-amiază, la partida pe care echipa gălăţeană o va susţine în deplasare, cu CF Brăila, în şaisprezecimile Cupei României. Tehnicianul care a semnat, sâmbătă, cu clubul gălăţean un contract valabil până la sfârşitul sezonului, cu opţiune de prelungire pentru încă un an dacă se reuşeşte rămânerea în prima ligă, a declarat că va folosi cel mai bun „11” posibil, fără a menaja vreun jucător. „Am aflat de rivalitatea sportivă dintre Galaţi şi Brăila, trebuie să ne mulţumim suporterii. Nu se pune problema de a menaja pe cineva, mai ales că apoi, până la meciul cu Pandurii, avem o săptămână la dispoziţie. Trebuie să-i văd şi eu îndeaproape pe jucători în condiţii de meci oficial, să-i cunosc. Vreau să obţinem calificarea în 90 de minute”, a declarat Selymes.

Noul antrenor al Oţelului se confruntă cu câteva absenţe importante, cauzate de accidentări: mijlocaşii Avdic şi Zaharia, plus portarul Dragoş Plopeanu. Acesta din urmă are genunchiul stâng umflat destul de tare şi urmează să fie supus astăzi, 23 septembrie 2014, unor investigaţii medicale mai amănunţite, cu şanse mici de a fi recuperat până la următorul meci de campionat, cel de la Tg. Jiu, cu Pandurii, care se va juca luni, 29 septembrie 2014. Partida CF Brăila – Oţelul va începe la ora 16,00. Suporterii echipei gălăţene vor face deplasarea ca pe vremuri, cu trenul, întâlnirea acestora fiind anunţată pentru ora 13,00, la gara Galaţi.

Tămăşanu, din nou în staff-ul tehnic

 

La conferinţa de presă de ieri, în care a fost prezentat oficial, Tibor Selymeş a părut nemulţumit de potenţialul fizic al lotului. „Sunt mai multe probleme pe care uşor-uşor o să le punem la punct. Începem cu ce este cel mai important în fotbal, să fii bine pregătit fizic, altfel n-ai cum să faci ambele faze. Avem şi noroc că se întrerupe campionatul după meciul cu Steaua şi vor fi două săptămâni în care putem munci să ajungem la un nivel fizic bun”, a declarat Selymes. În acest sens a fost luată şi o decizie importantă, fiind readus în staff-ul tehnic Ionel Tămăşanu, preparatorul fizic al Oţelului în sezonul din 2011, când s-a câştigat campionatul.

Selymes a mai precizat că şi-l doreşte ca secund, alături de Daniel Florea, şi pe Valentin Sinescu, aşteptând un răspuns din partea acestuia. Selymes a mai lucrat cu Sinescu când a antrenat-o pe Astra. 

Totodată, tehnicianul a dezvăluit că a mai fost aproape de o venire la Oţelul chiar imediat după plecarea de la Galaţi a prietenului său Dorinel Munteanu. „Am vorbit cu Dorinel şi acum, mi-a spus că aici sunt oameni deosebiţi. De altfel, a mai fost un moment în care am fost aproape de veni la Oţelul, imediat după plecarea lui. Avem aceeaşi mentalitate, sper să am şi eu norocul lui”, a mai spus Selymes.

Citit 1821 ori Ultima modificare Marți, 23 Septembrie 2014 15:49

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.