Florin Cernat este gata de joc şi face deplasarea la Târgu Jiu

Florin Cernat este gata de joc şi face deplasarea la Târgu Jiu
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Antrenorul Tibor Selymes i-a oprit în lotul care face deplasarea pentru meciul cu Pandurii şi pe Florin Cernat şi portughezul Ruben Brigido

„Cam zece zile, că vin după o vacanţă ceva mai lungă”, atât estima Florin Cernat în momentul semnării contractului cu Oţelul că are nevoie pentru a ajunge la un potenţial fizic care să-i permită să intre pe teren la un meci oficial. A urmat un program de pregătire special, la fel ca mai toţi ceilalţi sosiţi la echipă în urmă cu două săptămâni, sub coordonarea preparatorului fizic Ionel Tămăşanu, iar estimarea sa pare să fi fost exactă. În a 11-a zi de la revenirea la Oţelul este aproape sigur că Cernat va redebuta în tricoul roş-alb-albastru luni, în partida cu Pandurii Tg. Jiu, din deplasare, din etapa a 9-a a primei ligi. Într-o situaţia similară sunt şi ceilalţi doi jucători veniţi la Galaţi cam în aceeaşi perioadă şi nu au apucat până acum să intre într-un joc oficial în echipă, Iulian Popa şi portughezul Ruben Brigido. „Toţi cei şase jucători veniţi în urmă cu două săptămâni vor face deplasarea, sunt în lotul pentru meciul cu Pandurii”, a declarat, ieri, antrenorul Tibor Selymeş, referindu-se la Emil Jula, Răzvan Grădinaru, Helder Tavares, Florin Cernat, Iulian Popa şi Ruben Brigido. Primii trei au avut nivel mai ridicat al pregătirii fizice şi au deja câte două meciuri în acest sezon pentru Oţelul, cel de campionat cu CFR (scor 0-1) şi cel câştigat în Cupa României, în deplasare, cu CF Brăila (0-1).

În schimb, nu fac parte din lotul pentru partida cu Pandurii patru jucători, Marus, T. Stan, Serkan Ciftci şi Adăscăliţei, rămaşi să joace sâmbătă la Oţelul II, în meciul cu Dinamo II, programat de la ora 17.00 pe stadionul „Zoltan David”. De asemenea, Zaharia, Avdici şi portarul Plopeanu nu vor putea juca contra echipei din Târgu Jiu, antrenată de Petre Grigoraş, fostul tehnician al Oţelului de acum două sezoane, toţi absenţi din cauza accidentărilor, în timp ce Murgoci este suspendat.

Fiind vorba de o deplasare lungă, delegaţia Oţelului va pleca de astăzi spre Târgu Jiu, cu escală în Bucureşti.

Fundaş francez în probe

Altfel, cei din conducere încearcă să-i satisfacă dorinţa antrenorului Tibor Selymes, care a cerut cel puţin încă un jucător cu experienţă, acceptând să vină în probe un fundaş central de naţionalitate algeriană, născut în Franţa. Este vorva de Lanseur Lonis (25 de ani), care a făcut junioratul la St. Ettiene şi a jucat în ultimele sezoane în campionatul algerian şi ligile inferioare din Franţa.

Citit 2089 ori Ultima modificare Sâmbătă, 27 Septembrie 2014 06:54

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.