UPDATE/ Lucian Bute a anunţat cu cine va boxa în decembrie
Foto: Lucian Bute (captura video)

UPDATE/ Lucian Bute a anunţat cu cine va boxa în decembrie
Lucian Bute (captura video)
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

UPDATE/ Bute va boxa cu un adversar redutabil

Gălăţeanul Lucian Bute a anunţat, luni seară (29 septembrie 2014), în cadrul unei conferinţe de presă care a avut loc în Canada, la Montreal, că îl va avea ca adversar în gala programată pe 6 decembrie, la Center Bell din Montreal, pe argentinianul Roberto Feliciano Bolonti, în vârstă de 35 de ani.

Bolonti are un palmares asemănător cu cel al pugilistului român: 35 de victorii şi 3 înfrângeri. El s-a impus în 24 de meciuri prin KO. Ultima dată, argentinianul a boxat cu germanul Jurgen Braehmer, la 7 iunie, fiind învins la puncte într-un meci pentru centura mondială a versiunii WBA.Mă simt mai bine şi mai încrezător în ceea ce priveşte acest meci faţă de cum eram înaintea altor confruntări pe care le-am avut anterior în străinătate. Cu siguranţă va fi un meci bun. Vreau să câştig pentru a avea o nouă şansă la un titlu mondial, deoarece acest meci cu Bute va fi ca o punte pentru altă oportunitate de a boxa pentru titlul mondial", a spus Bolonti, în cadrul conferinţei.

 

 

„Bolonti este o provocare excelentă pentru Lucian, iar InterBox este foarte mulţumit că a reuşit să obţină această întelegere cu un boxer de talie mondială. Judecând prin prisma performanţelor lui Bolonti din ultimul lui meci pentru titlul mondial, cred că fanii noştri sunt foarte încântaţi”, a declarat Jean Bedard, preşedintele clubului lui Bute, InterBox.

Cu o echipă nouă de tehnicieni, Lucian Bute va pleca în cantonament în Filipine. „Vreau să îi mulţumesc lui Bolonti pentru că a acceptat să lupte cu mine şi pentru că va fi la Montreal la 6 decembrie. Eu voi pleca mâine în cantonament cu echipa mea, voi petrece trei zile la Los Angeles, iar apoi în Filipine. Sunt foarte încântat că reîncep. Veţi vedea un nou Lucian în ring la 6 decembrie, cu o nouă echipă”, a spus gălăţeanul.

Pentru Bute, meciul din decembrie va fi primul în care îl va avea alături pe antrenorul Freddie Roach, unul dintre cei mai apreciaţi tehnicieni din lume.

Lucian Bute, 34 de ani, a boxat ultima dată pe 19 ianuarie, la Montreal, fiind învins atunci la puncte de canadianul Jean Pascal, într-un meci contând pentru centurile WBC Diamond şi NABF la categoria semigrea. Bute (31-2, 24 KO) a pierdut centura de campion mondial IBF la categoria supermijlocie în mai 2012, când a fost învins de britanicul Carl Froch.


Roberto Bolonti este adversarul lui Lucian Bute pentru meciul din 6 decembrie, de la Montreal. Bute şi-a anunţat adversarul în urmă cu câteva minute, într-o conferinţă de presă, la Montreal.

Bolonti este din Argentina, are 35 de ani şi 1,80 m înălţime. Are 35 de victorii, din care 24 prin KO şi trei înfrângeri.

Vom reveni cu amănunte.

 

Citit 2396 ori Ultima modificare Marți, 30 Septembrie 2014 17:08

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.