Oţelul are şansa revanşei pentru eşecul de luni seară, joacă cu Pandurii în Cupa României

Oţelul are şansa revanşei pentru eşecul de luni seară, joacă cu Pandurii în Cupa României
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

În optimile de finală ale Cupei României la fotbal, echipa Oţelul Galaţi va întâlni pe Pandurii Tg. Jiu, pe teren propriu. Tragerea la sorţi a avut loc joi, la Casa Fotbalului.

Oţelul şi Pandurii s-au întâlnit ultima dată foarte recent, luni seară, în etapa a 9-a din Liga I, la Târgu Jiu. După o primă repriză decentă, Oţelul a cedat total în partea a doua a partied şi Pandurii s-a impus cu 4-0.

Celelalte meciuri din optimile de finală ale Cupei României sunt: CS Mioveni – Dinamo, Rapid Suceava - Petrolul Ploieşti, Rapid Bucureşti - CFR Cluj, CSMS Iaşi – Steaua, ASA Tg. Mureş - Ceahlăul P. Neamţ, CS U. Craiova – Viitorul, U. Cluj – FC Braşov,  

Partidele din optimile de finală ale Cupei României se dispută, la 29 octombrie, în sistem eliminatoriu, într-o singură manşă, pe terenul echipei de categorie inferioară sau mai slab clasate în campionatul precedent.

În cazul în care jocurile din Cupa României urmează să fie televizate în direct şi sunt programate în nocturnă, iar clubul organizator nu dispune de un stadion dotat cu instalaţie de iluminat, jocul se va programa pe un stadion din localitatea cea mai apropiată, care îndeplineşte condiţiile regulamentare necesare disputării jocului şi televizării.

Oţelul Galaţi s-a calificat în această fază a competiţiei în urma victorie din deplasare cu CF Brăila (scor 1-0).

Citit 1363 ori Ultima modificare Joi, 02 Octombrie 2014 12:23

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.