VOLEI/ Înfrângere severă şi surprinzătoare pentru Arcada
Foto: Arcada Galaţi (Foto S. Baciu)

VOLEI/ Înfrângere severă şi surprinzătoare pentru Arcada
Arcada Galaţi (Foto: S. Baciu)
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Arcada Galaţi a jucat duminică seară, 12 octombrie, în deplasare, cu CSM Bucureşti, în faţa căreia a înregistrat o severă şi surprinzătoare înfrângere, la scorul de 0-3 (18, 27, 20). Spunem surprinzătoare dacă raportăm înfrângerea la ediţia trecută, când gălăţenii au făcut legea în duelurile directe, dar şi la victoria din „Cupa Arcada” (cu 3-1), înregistrată cu puţin timp în urmă.

Marian Apostu, antrenorul gălăţenilor, a spus că jucătorii săi au evoluat mult sub potenţial: „Indiscutabil, băieţii noştri nu şi-au făcut jocul obişnuit, arătat în partidele din perioada pregătirilor. Nu ştiu dacă de vină a fost tracul debutului, sau faptul că au fost televizaţi. Cert este că s-au comis  prea multe greşeli, la preluare în special, dar şi la serviciu. Nu au fost suficienţi de concentraţi, şi asta s-a văzut mai ales în setul al doilea, decisiv în ecuaţia acestui meci”.

În toate seturile au fost începuturi echilibrate. Bucureştenii s-au dovedit mai eficienţi la serviciu, unde au obţinut multe puncte fără prea mari eforturi, dar şi mai inspiraţi în finalurile de set. Un moment hotărâtor s-a consumat în finalul setului al doilea, când Arcada a avut nu mai puţin de patru mingi de set: 24-23, 25-24, 26-25 şi 27-26, dar au cedat la 27.

Arcada a început cu următorul „sextet”: Bartha, Cristudor, Dumitrache, Radovici, Cosici, Zupanc – Ghimeş (libero). Pe parcurs au mai fost trimişi în teren Martin, Paşcan şi „liberoul” Pârvu. 

Următorul meci al echipei gălăţene va avea loc vineri, 17 octombrie, ora 20,30, în deplasare la ACS Volei Municipal Zalău, şi va fi transmis de Digi Sport 3.

Alte rezultate din prima etapă: Dinamo – VCM Piatra Neamţ 3-2, Steaua – Zalău 0-3, Ştiinţa Explorări Baia Mare – VCM Tomis Constanţa 0-3, Phoenix Şimleu Silvaniei – Banatul Caransebeş 3-0. 

Citit 588 ori Ultima modificare Luni, 13 Octombrie 2014 22:12

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.