După comoţie, acum apendicită! Ghinionistul Avdic va LIPSI cel puţin trei săptămâni din lotul OŢELULUI
Foto: Marcel Avdic a fost vizitat la spital de Enes Sipovici. Sursa foto: facebook Enes Sipovic

După comoţie, acum apendicită! Ghinionistul Avdic va LIPSI cel puţin trei săptămâni din lotul OŢELULUI
Marcel Avdic a fost vizitat la spital de Enes Sipovici. Sursa foto: facebook Enes Sipovic
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Marcel Avdic, jucătorul german de origine bosniacă de la Oţelul, este internat la Spitalul Judeţean din Galaţi, unde a fost operat de apendicită. Astfel, el va lipsi de la antrenamente pentru cel puţin trei săptămâni.

Prin prisma problemelor medicale, Marcel Avdic este cel mai ghinionist jucător din lotul Oţelului, el fiind la a doua internare în spital, în ultimele patru luni. Prima a fost la începutul lunii iulie, în timpul stagiul de pregătire din Slovacia, când a suferit o comoţie cerebrală, în timpul unui joc amical. În urma acelei accidentări, el a pierdut mare parte din perioada de pregătire din presezon, randamentul său fiind astfel diminuat de capacitatea fizică redusă.

Înaintea operaţiei de apedincită, Avdic se antrena de o săptămână la echipa satelit, fiind pedepsit de antrenorul Tibor Selymeş pentru atitudinea delăsătoarea din meciul cu Steaua.

Acord verbal cu Leca

Altfel, fundaşul central Mihai Leca, care venise în probe la sfârşitul săptămânii trecute, este foarte aproape de a semna cu Oţelul. Jucătorul a lăsat o impresie bună conducerii tehnică, astfel că s-a trecut repede la negocieri, ajungându-se ieri la un acord verbal pentru un contract pe o perioadă de trei ani.

Leca are 22 de ani, s-a lansat la Concordia Chiajna şi are 59 de meciuri jucate în Liga I cu această formaţie, destul de multe la vârsta sa. De asemenea, Leca are şapte partide jucate în echipa naţională de tineret. El este liber de contract, fiind prins la mijloc în conflictul dintre fostul antrenor al echipei din Chiajna, Ionuţ Chirilă, şi cel actual, Marius Şumudică.

Directorul executiv Remus Pascu a plecat

Surse din anturajul echipei ne-au dezvăluit că există şi o plecare din club, cea a directorului executiv Remus Pascu, după ce s-a ajuns la un acord de încetare a colaborării dintre acesta şi FC Oţelul. Săptămâna trecută, Pascu declarase că Oţelul are şanse minime să obţină licenţa pentru sezonul următor din cauza datoriilor curente de aproximativ 1,5 milioane de euro, în timp ce administratorul special al clubului, Vlad Răpişcă, a susţinut că această informaţie nu are o bază reală.

Cu Pandurii, pe 30 octombrie

Federaţia Română de Fotbal a stabilit împreună cu deţinătorii drepturilor de televizare programul meciurilor din optimile de finală ale "Cupei României". Conform acestuia, Oţelul va juca pe teren propriu cu Pandurii Tg. Jiu joi, 30 octombrie, de la ora 16.00, partida urmând să fie televizată de Digisport.

CITEŞTE ŞI: Oţelul vrea un „INTERNAŢIONAL” de tineret

Citit 1741 ori Ultima modificare Marți, 14 Octombrie 2014 22:44

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.