OŢELUL joacă pe terenul unde s-a infectat Maftei. Sunt PROBLEME cu gazonul sintetic
Foto: Imagini din vară de la montarea gazonului artificial pe stadionul din Chiajna

OŢELUL joacă pe terenul unde s-a infectat Maftei. Sunt PROBLEME cu gazonul sintetic
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Vasile Maftei, fundaşul echipei Concordia Chiajna, a ajuns în spital cu o infecţie severă la genunchi, în urma unei răni deschise pe care a suferit-o la o intrare pentru deposedare prin alunecare, în urma contactului cu gazonul sintetic al stadionului din Chiajna. Nefericita rană cu complicaţii ulterioare s-a produs în urmă cu două săptămân, la meciul Concordia – Rapid. Cei de la Oţelul, care urmează să joace pe acelaşi gazon sintetic din Chiajna, sâmbătă cu Viitorul în etapa a 11-a din Liga I, nu se tem că pot ajunge în situaţia lui Maftei, team-managerul Oţelului, Cristian Munteanu, estimând că a fost vorba doar de un mare ghinion al fotbalistului de la Concordia. „S-au jucat atâtea meciuri pe acel gazon, s-au băgat sute de alunecări şi, cu excepţia lui Maftei, n-a mai păţit nimeni ceva. Pur şi simplu cred că a avut el mare ghinion”, a declarat Cristian Munteanu.

De altfel, echipa de fotbal Oţelul Galaţi a susţinut în această săptămână antrenamentele pe terenul sintetic de la baza „Siderugistul”, tocmai pentru a se acomoda cu o astfel de suprafaţă de joc în vederea meciul de sâmbătă (ora 16,00, Look Plus).

Celelalte meciuri ale etapei a 11-a din Liga I se joacă după următorul program: astăzi, CSMS Iaşi – FCBotoşani (ora 18,30, Look Plus) şi Rapid – FC Braşov (ora 21,00, Look Tv); sâmbătă, Pandurii – ASA Tg. Mureş (ora 18,30, Look Tv) şi CFR Cluj – Dinamo (ora 21,00, Look Tv); duminică, CS „U” Craiova – Concordia (ora 16,00, Look Tv), Gaz Metan Mediaş – Astra (ora 18,30, Look Plus) şi Steaua – „U” Cluj (ora 21,00, Look Tv); luni, Petrolul – Ceahlăul (ora 21.00, Look Tv).

CITEŞTE ŞI: FOTBAL/ Afirmaţii EXPLOZIVE ale directorului executiv al FC OŢELUL

Citit 1239 ori Ultima modificare Vineri, 17 Octombrie 2014 01:50

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.