Baschetbalistele de la Phoenix au şanse mari la a patra victorie consecutivă

Baschetbalistele de la Phoenix au şanse mari la a patra victorie consecutivă
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Echipa de baschet feminin Phoenix Galaţi va juca, astăzi, de la ora 13,00, în deplasare, cu SCM Craiova, în cadrul etapei a cincea din Liga Naţională, ţintind a patra victorie consecutivă. Echipa gălăţeană porneşte ca mare favorită, ţinând cont că SCM Craiova este singura formaţie din campionat fără nicio jucătoare din străinătate în lot şi ocupă ultimul loc în clasament, cu înfrângeri în toate partidele precedente. Phoenix se află pe locul şapte, cu 7 puncte, cu menţiunea că ocupantele locurilor 3-7 au câte un singur eşec şi se diferenţiază doar prin coşaveraj, în timp ce primele două din clasament, CSU Alba Iulia şi ICIM Arad, au tot câte o înfrângere, dar ambele cu un joc în plus.

Theodosios Paralikas, antrenorul baschetbalistelor de la Phoenix, îşi doreşte o evoluţie peste nivelul din etapele trecute pentru a se ajunge la un potenţial maxim la meciurile mult mai grele ce vor urma după cel de la Craiova. „Vrem să jucăm mai bine şi să punem în practică ceea ce am exersat la antrenamente, să fim pregătiţi pentru meciurile grele, care încep de săptămâna viitoare”, a declarat Paralikas.

Altfel, echipa de seniori a clubuluii Phoenix va juca pe teren propriu, duminică, de la ora 17,00, la Sala Sporturilor „Dunărea”, în compania formaţiei CSU Asesoft II Ploieşti, în a treia etapă a eşalonului secund. Echipa antrenată de Florin Nini se află pe poziţia a treia în grupă, dar are o partidă mai puţin disputată, în timp ce ploieştenii ocupă locul şapte.

Citit 512 ori Ultima modificare Sâmbătă, 18 Octombrie 2014 08:39

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.