Încă o VICTORIE pentru baschetbalistele de la Phoenix
Foto: Ivory James

Încă o VICTORIE pentru baschetbalistele de la Phoenix
Ivory James
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Echipa de baschet feminin Phoenix a câștigat, sâmbătă, partida din deplasare cu SCM Craiova, scor 97-46 (26-15, 17-11, 24-11, 30-9), în cadrul etapei a cincea din Liga Națională, aceasta fiind a patra victorie consecutivă pentru echipa gălăţeană.

Phoenix a fost condusă doar în primele două minute de joc (2-1), iar după egalarea reuşită de Ivory James, formația antrenată de Theodosios Paralikas a preluat conducerea partidei. şi a  intrat în pauza mare cu un avantaj confortabil, de 17 puncte.

Deși nu a fost început de joc foarte bun, antrenorul Paralikas s-a declarat mulțumit de evoluția echipei sale: „În a doua repriză, jocul bun din apărare ne-a dat plusul de energie  de care aveam nevoie pentru ofensivă”.

Americanca Chelsey Lee a reușit un nou „double-double”, al treilea din campionatul regulat, cu 22 de puncte și 11 recuperări.

Celelalte realizatoare ale echipei gălățene au fost: Ivory James – 19 puncte, 2 recuperări și 3 pase decisive, Gabriela Cursaru – 17 p., 6 rec. și 4 pase, Nicole Hamilton – 10 p. și 5 rec., Trudy Armstead – 8 p. și 6 rec., Andreea Crețu – 6 p., Romina Filip – 5 p., Andra Ionescu și Bianca Fota – câte 4 p., Alexandra Graur și Gabriela Necula – câte un punct. A mai jucat și Denisa Fota.

Citit 783 ori Ultima modificare Duminică, 19 Octombrie 2014 15:42

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.