Solidaritate prin sport, pentru micuţul Mihai Alexandru: Cros CARITABIL în Grădina Publică

Solidaritate prin sport, pentru micuţul Mihai Alexandru: Cros CARITABIL în Grădina Publică
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Grupul gălăţean de atleţi amatori „Să alergăm pe Faleză” a mai bifat un cros caritabil, desfăşurat duminică, în Grădina Publică, la iniţiativa lui Cristi Onofrei. Au răspuns prezent peste 150 de persoane, care au alergat pentru Mihai Alexandru, micuţul de un an şi trei luni care „aude” doar vibraţia vocilor părinţilor şi care, pentru a putea auzi ca orice alt copil, are nevoie de implant cohlear.

Voia bună şi vremea plăcută  au oferit cadrul perfect pentru participanţii care au îmbinat sportul cu spiritul de solidaritate. "Am remarcat la un moment dat un vârstnic care a dorit să alerge puţin alături de noi, deşi condiţia lui fizică nu era cea mai potrivită pentru o astfel de activitate (n.r. - bătrânul se deplasa sprijinindu-se de un baston). Emoţionant", ne-a mărturisit unul dintre alergători.

„Am dat încă o  dată dovadă că împreună putem reuşi. Ne bucurăm că astfel putem fi alături de semenii noştri aflaţi în  nevoie”, a declarat Cristi Onofrei.

„A fost un gest impresionant din partea unor oameni care au ales să îşi petreacă duminica alături de noi şi care au putut să ne ajute”, a spus Gina Nistor, mama lui Mihai. 

Menţionăm că în urma evenimentului sportiv s-au strâns aproximativ 1.600 de lei din partea alergătorilor. 

Altfel, cei care vor să-l ajute în continuare pe micuţul Mihai Alexandru o pot face donând într-unul din conturile deschise pe numele mamei copilului, Gina Nistor. Contul în euro este RO12BTRLEURCRT0099896901 şi cel în lei - RO75BTRL01801201998969XX.

Citit 1242 ori Ultima modificare Duminică, 19 Octombrie 2014 16:43

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.