Arcada, joc bun dar fără punct la Zalău

Arcada, joc bun dar fără punct la Zalău
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

În etapa a doua a Diviziei A1 de volei masculin, gălăţenii de la Arcada au avut o deplasare dificilă, la Volei Municipal Zalău, vicecampioana naţională. Gălăţenii au jucat mult mai bine decât cu o săptămână în urmă, când cedaseră la CSM Bucureşti, şi au pus probleme sălăjenilor. Arcada câştigat primul set, după o dispută palpitantă: 0-3, 4-4, 9-9, 12-13, 18-20, 22-25. Echilibrate au fost şi seturile doi şi patru, pierdute la mare luptă şi din cauza arbitrajului în special în actul secund, cu două decizii eronate favorabile gazdelor în momente cheie ale setului care ar fi putut aduce un punct în clasamentul pentru Arcada. . Astfel s-a ajuns la scorul final de 3-1 (-22, 22, 20, 22), în favoarea gazdelo.

„Băieţii au arătat un plus în joc şi, dacă aveam suficientă concentrare în finalurile de set, cu siguranţă că rezultatul putea fi altul”, a declarat antrenorul Marian Apostu.

Tehnicianul gălăţean a venit şi cu o inovaţie – rotirea celor doi „libero”, metodă care „a dat satisfacţie”, în opinia lui Apostu.

Jocul a fost început cu cei şase jucători transferaţi în această vară: Bartha, Radovici, Dumitrache, Paşcan, Zupanc, Cosici, plus Pârvu (libero). Au mai intrat Cristudor, Martin şi „liberoul” Ghimeş.

În etapa viitoare, Arcada va juca pe teren propriu, cu Banatul Caransebeş (sâmbătă, 25 octombrie, ora 17,00).

Citit 502 ori Ultima modificare Duminică, 19 Octombrie 2014 17:13

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.