BASCHET/ Phoenix joacă derbiul pentru locul trei

BASCHET/ Phoenix joacă derbiul pentru locul trei
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Echipa de baschet feminin Phoenix va juca, astăzi, 22 octombrie, de la ora 18,30, la Sala Sporturilor „Dunărea”, cu Sepsi Sf. Gheorghe, în cadrul etapei a şasea a Ligii Naţionale de Baschet Feminin.

Cu patru victorii consecutive şi o singură înfrângere (cu CSU Alba Iulia, prima etapă), echipa gălăţeană se află pe poziţia a patra în clasament, la egalitate de puncte cu Sepsi şi CSM Târgovişte, ceea ce face ca acest meci să fie considerat un derbi pentru locul trei. 

Strategia folosită de antrenorul Theodosios Paralikas dă randament, tehnicianul sperând ca jucătoarele sale să confirme în acest joc creşterea de formă din ultima perioadă. „Am început să jucăm mult mai agresiv. Cred că acum avem capacitatea de a juca mai bine şi de a marca multe puncte cu mai multă uşurinţă. Meciul de astăzi va fi unul greu, căci Sepsi este o echipă puternică care îşi doreşte o clasare în primele patru”, a declarat Sakis.

Chelsey Lee, cea mai în formă jucătoare a echipei gălăţene, situată pe locul al treilea la marcatoare (cu 97 de puncte) şi pe locul al doilea la recuperări (cu 51  recuperări) îşi doreşte să facă un joc la fel de bun ca până acum. „Vom avea un meci dificil, ştiu că Sepsi este o echipă puternică, dar voi face tot ce îmi stă în putinţă să îmi ajut echipa să câştige”, a declarat Chelsey Lee.

Citit 579 ori Ultima modificare Marți, 21 Octombrie 2014 19:17

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.