Managerul OŢELULUI, sancţionat de FRF: Suspendare şi amendă

Managerul OŢELULUI, sancţionat de FRF: Suspendare şi amendă
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Comisia de Disciplină din cadrul Federaţiei Române de Fotbal, întrunită ieri, a analizat evenimentele de la meciul Viitorul - Otelul Galati, disputat sâmbăta trecută în etapa a 11-a din Liga I, şi a decis sancţionarea lui Ovidiu Burcă (foto), manager sportiv al clubului gălăţean, cu suspendare pentru 3 jocuri si o penalitate sportiva de 5.000 lei.

Comisia de Disciplină a luat această decizie pentru comportament jignitor la adresa oficialilor de joc. „La pauză, în drum spre cabine, i-am reproşat arbitrului Colţescu acordarea penaltiului pentru Viitorul. Am făcut-o pe un ton cât se poate de decent, în condiţiile tensiunii existente în acel moment, fără să jignesc pe cineva”, a explicat Ovidiu Burcă ce moment a determinat sancţionarea sa. Totodată, eliminat în minutul 32 al partidei respective, jucătorul Stelian Cucu a fost sancţionat cu suspendare pentru o etapă şi o penalitate de 740 lei.

În aceeaşi şedinţă a Comisiei de Disciplină, clubul Petrolul Ploieşti a fost sancţionat pentru incidentele provocate de suporteri la meciul cu Ceahlăul: „programarea a şase jocuri fără spectatori în ambele peluze ale stadionului propriu şi o penalitate sportivă de 30.000 lei". Printre cele şase meciuri în care Petrolul va juca cu peluzele goale se află şi cel cu Oţelul Galaţi, programat luni – 3 noiembrie, în cadrul etapei a 13-a din Liga I.

Altfel, FC Oţelul a perfectat ieri legitimarea ultimului jucător venit în lotul roş-alb-albastru, Mihai Leca, care astfel va putea juca în meciul de vineri, cu Gaz Metan Mediaş, programat la Galaţi de la ora 18,30.

CITEŞTE ŞI: Vlad Răpişcă, administrator special FC Oţelul: „Suntem furaţi, este bătaie de joc”

Citit 2080 ori Ultima modificare Miercuri, 22 Octombrie 2014 18:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.