Sâmbătă, PATRU MECIURI la Sala Sporturilor „Dunărea”

Sâmbătă, PATRU MECIURI la Sala Sporturilor „Dunărea”
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Program plin, sâmbătă, pentru iubitorii sportului din Galaţi, cu nu mai puţin de patru partide, dintre care două de primă ligă, la Sala Sporturilor „Dunărea”. Primul meci este cel în care handbalistele de la Danubius CSU vor încerca să obţină a treia victorie din acest sezon al eşalonului secund. Echipa gălăţeană va juca de la ora 11.30 cu CSM II Bucureşti.

Va urma o pauză, înaintea unui cuplaj care va începe la ora 17.00 şi include nu mai puţin de trei partide. Primii vor evolua voleibaliştii de la Arcada, care vor întâlni pe Banatul Caransebeş, în cadrul etapei a treia din prima ligă. După eşecurile din primele două etape, 0-3 cu CSM Bucureşti şi 1-3 cu VCM Zalău, ambele în deplasare, echipa gălăţeană nu concepe să nu câştige acest joc. „A venit vremea să obţinem prima victorie, ne-am pregătit cu multă încredere pentru acest meci”, a declarat antrenorul Marian Apostu. Deşi este nou-promovată, formaţia oaspete poate pune probleme, de vreme ce primele două meciuri le-a pierdut greu, în câte cinci seturi.

Apoi, vor urma două partide de baschet, ale echipelor de seniori de la Phoenix. De la ora 19.00, formaţia feminină va întâlni pe CSU Olimpia Braşov, în etapa a şaptea din Liga Naţională, iar de la ora 21.00, baschetbaliştii de la Phoenix vor susţine meciul restanţă din liga secundă cu CSU Cuadriopol Braşov.

Citit 1408 ori Ultima modificare Vineri, 24 Octombrie 2014 17:31

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.