VOLEI/ Botez competiţional pentru puştii de la CS Şcolar

VOLEI/ Botez competiţional pentru puştii de la CS Şcolar
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Cei mai mici voleibalişti de la Clubul Sportiv Şcolar Galaţi au primit botezul competiţional la Buzău, unde s-a desfăşurat primul turneu al seriei B din Campionatul Naţional de minivolei - sportivi cu vârsta până în 12 ani.

Echipa a fost formată după o muncă de selecţie de aproape doi ani a antrenorului Marius Ţig, care doreşte să-i pregătească până vor termina junioratul. Astfel, ar fi ultima generaţie de voleibalişti crescută şi formată de tehnicianul gălăţean, înaintea pensionării.

"Sunt copii talentaţi şi sunt convins că unii vor ajunge la vârful piramidei, care este acum, în Galaţi, echipa de seniori Arcada. Entuziasmul lor a fost transmis şi părinţilor acestora, din partea cărora am susţinere şi implicare totală. Pe lângă colegii de la CSŞ, am avut susţinere în activitatea de selecţie şi nu numai de la Liceul “Mircea Eliade”, Grupul Şcolar “Sf. Maria”, ca şi de la mulţi profesori de educaţie fizică din şcoli", a declarat Marius Ţig.

La Buzău, puştii de la CSŞ au obţinut şi prima victorie, 3-1 cu colegii de la Arcada Galaţi. “Am pierdut cu 1-3 meciul cu CSŞ Brăila şi cu 0-3 pe cel cu CSŞ Buzău. A fost doar începutul, nu ne vor mai bate”, a adăugat antrenorul.

Lotul pe care îl are la dispoziţie este format din Daniel Dimofte, Valentin Iacob, Bogdan Chetaru, Marius Tudor, Roberto Bechea, Sebastian Ursu, Marius Sălăvăstru, Florin Stănescu, Dragoş Grecu, Alex Lefterache, Alexandru Macovei, Lorenzo Bejan, Mihai Picioruş, Alex Pavel, David Macovei, Adrian Hristachi, Mihai Rugină şi Bogdan Dinu.

Citit 1494 ori Ultima modificare Joi, 30 Octombrie 2014 11:27

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.