OŢELUL vrea CALIFICARE şi moral pentru CAMPIONAT

OŢELUL vrea CALIFICARE şi moral pentru CAMPIONAT
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Echipa gălăţeană va juca, de la ora 16,00, pe propriul teren, cu formaţia Pandurii Tg. Jiu, în cadrul optimilor de finală ale Cupei României * La acest meci se va reveni la imnul din perioada de glorie a clubului


Cu toate că formaţia gălăţeană este pe ultimul loc în Liga I şi o strategie de înţeles ar putea fi menajarea unora dintre jucători pentru meciurile din campionat, antrenorul Tibor Selymes a spus, ieri, că va juca la victorie, cu cel mai bun „11” posibil. „Vreau să ne calificăm, jucăm cu cea mai bună echipă posibilă. Vom face totul, suntem pregătiţi pentru acest lucru. Cu atitudinea pozitivă din ultimul meci şi cu un plus de agresivitate şi noroc, putem obţine calificarea”, a declarat Selymes.

"Noi suntem Oţelul, luptăm pentru Galaţi"

Acest meci este dorit de cei din club a fi un pas important în drumul spre readucerea echipei în prim-planul fotbalului românesc şi, totodată, spre redobândirea identităţii. Astfel, odată cu acest joc, se va reveni la imnul vechi, cel din perioada de glorie a clubului, interpretat de Adrian Enache. „În aceste momente, avem nevoie să ne reamintim cine suntem şi pentru cine luptăm. Noi suntem Oţelul şi luptăm pentru Galaţi”, a explicat decizia, pasional, Vlad Răpişcă, administratorul special al FC Oţelul SA. Intenţiile sunt ca în scurt timp să se renunţe şi la sigla aniversară, cea cu leii de o parte şi de alta.

Test al muncii din ultima lună

Oţelul şi Pandurii se reîntâlnesc la o lună după confruntarea din campionat, de la Tg. Jiu, prima cu Tibor Selymes antrenor la Oţelul. Atunci, după o primă repriză bună a echipei gălăţene, contorizată cu 0-0 la pauză, a urmat o cădere totală şi gorjenii s-au impus cu 4-0, concluzia fiind că roş-alb-albaştrii stăteau jalnic cu pregătirea fizică.

Astfel, Tibor Selymes consideră partida de astăzi un test elocvent al muncii sale şi a jucătorilor în perioada trecută de la acel meci. „Vom vedea de unde am plecat şi unde am ajuns într-o lună de zile. Cu siguranţă o să vedeţi o altă echipă faţă de ce a fost în campionat”, a spus antrenorul.

Atacantul Cristian Cristea, cel care a marcat ultimele trei goluri ale Oţelului în campionat, a spus că jocul de astăzi este foarte important şi pentru campionat, prin prisma plusului pe care îl poate aduce moralului echipei. „Este cel mai bun prilej de a arăta că de la meci la meci creştem şi putem pune probleme oricărui adversar. Să demonstrăm că am muncit eficient în ultima lună. Să câştigăm, asta e cel mai important, pentru că ne-ar da încredere şi pentru campionat, am merge la Petrolul cu un moral foarte bun, care să ne dea posibilitatea să obţinem puncte”, a declarat Cristea.

De altfel, tricoul acestuia va fi premiul pentru suporterii care vin la meci, urmând să fie oferit în pauză câştigătorului unei tombole.

Pentru acest joc, lipsesc din lot Plopeanu, S. Ilie, Avdic şi Zaharia, toţi cu probleme de ordin medical.

CITEŞTE ŞI: Managerul OŢELULUI, sancţionat de FRF: Suspendare şi amendă

Citit 660 ori Ultima modificare Joi, 30 Octombrie 2014 13:44

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.