OŢELUL a fost la două minute de “sferturi”

OŢELUL a fost la două minute de “sferturi”
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Antrenorul Oţelului, Tibor Selymeş, a arătat că este consecvent, începând cu aceiaşi fundaşi din partida precedentă, cea de campionat cu Gaz Metan, deşi atunci au fost ezitări destule în defensivă. În schimb, a mutat în ofensivă, cu Grădinaru preferat lui Brigido pe flancul drept şi Cristea vârf împins.

Prima ocazie de gol, una uriaşă, au avut-o oaspeţii, o pasă printre fundaşii centrali ai Oţelului a fost preluată de Răduţ (5’), singur cu portarul, dar Hotoboc a reuşit să-şi salveze echipa. Iar dincolo a venit bijuteria lui Iulian Popa (12’), care l-a văzut prea avansat pe portarul advers şi l-a taxat cu un lob de senzaţie de la 20 de metri, executat perfect, sub transversală.

Entuziasmul puţinilor spectatori n-a ţinut decât un singur minut. O pasă înapoi, degajare greşită a lui Hotoboc, pe jos la un adversar, Predescu a avansat şi a egalat cu un şut plasat lângă bară, de la marginea careului. Ambele echipe au mai avut câte o ocazie, Cernat (26’), respectiv Buleică (34’), pentru ca la pauză Oţelul să intre în avantaj, cu un gol plecat din stângul lui Dan Popescu, o centrare perfectă la care a pus capul în şase metri Cristea (41’) pentru 2-1.

A urmat o a doua repriză superbă, cu un joc foarte bun al Oţelului. Atât de exact în defensivă, încât Pandurii n-au avut altă variantă pentru a încerca egalarea decât prin şuturi de la distanţă. Dar cum au făcut-o! Cu două şuturi în bară: Predescu (61’) şi Nistor (86’). O singura dată au intrat în careu, dar le-a fost de ajuns pentru a egala, când mai erau doar două minute: centrare Shalaj şi gol marcat cu capul de Erico.

Dincolo, Oţelul a avut numeroase contraatacuri purtate entuziasmant, dar nefinalizate din poziţii ideale: Popa 62’, Brigido 73’, Jula 84’ şi Cernat 90’+2.

Gorjenii. dacă tot au pus mâna pe şansă şi în extremis au dus meciul în prelungiri, nu i-au mai dat drumul şi au punctat pentru 2-3 în urma unui corner, prin Da Silva. A fost de ajuns pentru a se califica.

OŢELUL GALAŢI – PANDURII TG. JIU 2-3 (2-1, 2-2)

Meci disputat joi seară, în optimile de finală ale Cupei României

Stadion Oţelul, spectatori 800

Au marcat: I. Popa 12’, Cristea 41’ / Predescu 13’, Erico 88’, Da Silva 93’

OŢELUL: Hotoboc – Murgoci, Mişelăricu, Leca, D. Popescu– Tavares, Karlik – Grădinaru (Brigido 57’), Cernat, I. Popa (St. Cucu 80’)– Cristea (Jula 67’). Antrenor Tibor Selymeş

PANDURII: Gliwa - Unguruşan, Erico, Elton, Momcilovic - Anton, Nistor, C. Predescu – Buleică (Iorga 69’), Răduţ (Pleaşcă 64’), Nicoară (Shalaj 58’). Antrenor Petre Grigoraş.

Cartonaşe galbene: Grădinaru 47’, Mişelăricu 116’ / Nistor 118’

Arbitri: Marian Barbu (Făgăraş) – central, Mihai Marica (Bistriţa), Adrian Comănescu  (Rm. Vâlcea) – asistenţi.

Citit 1783 ori Ultima modificare Joi, 30 Octombrie 2014 19:48

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.