CHETĂ pentru salvarea OŢELULUI lansată de Grigoraş

CHETĂ pentru salvarea OŢELULUI lansată de Grigoraş
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Fostul antrenor al echipei gălăţene a renunţat la banii pe care îi mai avea de primit * În plus, a anunţat că va dona 1.000 de euro, sperând că gestul său va fi urmat de mulţi gălăţeni


La finalul partidei Oţelul - Pandurii, scor 2-3 după prelungiri, din optimile de finală ale Cupei României, tehnicianul Petre Grigoraş, fost antrenor la Oţelul, acum tehnician la formaţia din Târgu Jiu, a făcut un anunţ care speră să fie începutul unei chete pentru salvarea echipei gălăţene.

„Întotdeauna o să rămân cu un sentiment plăcut când vin la Galaţi, am petrecut momente frumoase aici. O să susţin mereu echipa aceasta, mai ales în situaţia în care este acum, o perioadă foarte grea şi din punct de vedere financiar. Mai am de primit nişte restanţe financiare de la club şi i-am anunţat înainte de joc pe cei din conducere să îmi trimită documentele pentru a renunţa la aceste restanţe. Chiar am să şi donez 1.000 de euro, încerc astfel să trag şi eu un semnal de alarmă pentru a redresa echipa aceasta. Mi-aş dori să mai fie 100, 200, 300 de oameni care să facă acelaşi lucru şi echipa aceasta să nu moară”, a declarat Petre Grigoraş.

Actualul antrenor al celor de la Pandurii a fost principal la Oţelul în două mandate, prima dată în perioada 2006-2009, când a luat echipa de pe ultimul loc şi a dus-o până în Cupa UEFA Intertoto. A revenit în februarie 2013 şi a demisionat după mai puţin de jumătate de an, nemulţumit că promisiunile care i-au fost făcute de acţionariat nu au fost respectate, iar echipei nu-i sunt asigurate condiţiile minime pentru performanţă.

Partea plină a paharului după eliminare

Deşi echipa sa a ratat calificarea în condiţiile în care mai avea nevoie de doar două minute în care să-şi păstreze avantajul de pe tabelă, scor 2-1 în min. 88, antrenorul Tibor Selymes şi-a lăudat jucătorii. „Eu zic că am jucat foarte bine. Am creat probleme, am stat bine în teren, dar când faci cadouri e greu. Ne-am creat foarte multe ocazii, atât de multe cât nu am avut în ultimele patru etape de campionat la un loc. Nu poţi să ratezi cu aşa uşurinţă, trebuie să învăţăm din meciul acesta. Suntem pe un drum bun, în momentul de faţă trebuie să eliminăm greşelile şi putem să strângem puncte multe şi anul acesta. Suntem în creştere din toate punctele de vedere”, a declarat Selymes.

De asemenea, team-managerul Cristian Munteanu a spus că jocul echipei îi dă convingerea că se va reuşi evitarea retrogradării. „Băieţii au făcut un meci foarte bun, dar dacă nu ai şi puţină şansă, degeaba munceşti. A fost cel mai bun meci al Oţelului de când sunt eu aici, iar dacă vom juca mereu cu aceeaşi atitudine de astăzi este imposibil să retrogradăm din Liga I”, a declarat Munteanu.

Următorul meci al Oţelului este programat luni, 3 noiembrie, de la ora 18.30, în deplasare cu Petrolul Ploieşti, în cadrul etapei a 13-a din Liga I.

CITEŞTE ŞI: OŢELUL a fost la două minute de “sferturi”

Citit 1855 ori Ultima modificare Vineri, 31 Octombrie 2014 18:23

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.