FOTBAL/ "Colonie gălăţeană" la Câmpina

FOTBAL/ "Colonie gălăţeană" la Câmpina
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

De câteva zile, echipa Fortuna Câmpina, care se află pe locul trei în Seria a II-a a celui de-al doilea eşalon, are un nou antrenor, gălăţeanul Aurelian (Vivi) Stamate, care a fost şeful Centrului de Copii şi Juniori al FC Oţelul până în momentul în care a acceptat această nouă provocare. Evenimentul a surprins întrucâtva, deoarece Vivi este „oţelar” de foarte mulţi ani, mai întâi ca jucător, apoi ca antrenor.

Ajungerea sa la Câmpina nu este însă o surpriză totală, gruparea prahoveană fiind patronată de Radu Călin, om de afaceri foarte apropiat de Oţelul în trecutul nu foarte îndepărtat şi care a vrut chiar să preia clubul gălăţean. De altfel, la Fortuna Câmpina activează o întreagă „colonie gălăţeană”, formată din tehnicieni şi mulţi jucători: Andrei Antohi şi Vali Munteanu - jucători care au adus cea mai recentă victorie a câmpinenilor (3-1 cu CS Mioveni), Marin, Asanache, Chipirliu şi Cioinac, plus antrenorii Cornel Cernea şi Bogdan Pârvu. Primul este antrenor cu portarii, cel de-al doilea - şeful Centrului de Copii şi Juniori.

Obiectivul câmpinenilor este o clasare cât mai onorabilă în Liga a II-a, locurile I-VI, care să le permită accederea în play-off.

Citit 1261 ori Ultima modificare Vineri, 31 Octombrie 2014 19:25

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.