Victorie în Serbia/ Alexandru Tudorie a debutat la Naţionala de tineret
Foto: În mijloc, Alexandru Tudorie

Victorie în Serbia/ Alexandru Tudorie a debutat la Naţionala de tineret
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Echipa naţională de tineret (Under 21) a României a câștigat jocul amical disputat, ieri, la Belgrad, în fața selecţionatei Under 20 a Serbiei. Unicul gol al meciului a fost reușit în minutul 9 de Cătălin Țîră, care a trimis în poartă, din apropiere, balonul respins de portarul advers. Acest meci a reprezentat debutul la echipa naţională de tineret pentru Alexandru Tudorie, atacantul echipei Oţelul Galaţi, el intrând în teren în repriza a doua în locul marcatorului golului.

Tudorie are doar 18 ani şi în trecut a evoluat constant în naționalele de juniori ale țării noastre. La echipa de club a adunat 32 de meciuri în prima ligă. În acest sezon a evoluat de zece ori pentru Oţelul şi a marcat două goluri.

La debutul său pe banca României U21, selecționerul Mihai Teja a folosit următorii jucători: Valentin Cojocaru - Cristian Manea (73 Cătălin Ștefănescu), Ioan Neag, Ionuț Nedelcearu, Bogdan Mitache - Iulian Cristea, Ionuț Șerban (60 Dragoș Nedelcu) - Alexandru Păun (56 Iulian Roșu), Claudiu Bumba (cpt.) (60 Rareș Enceanu), Doru Popadiuc (60 Cristi Bărbuț) - Cătălin Țîră (56 Alexandru Tudorie).

Delegația României revine în țară vineri, 14 noiembrie, la ora 15,30, când aterizează pe Aeroportul ”Henri Coandă”.

Citit 854 ori Ultima modificare Joi, 13 Noiembrie 2014 17:42

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.