LUPTE LIBERE/ Gălăţeanul Mihai Farcaş, CAMPION NAŢIONAL

LUPTE LIBERE/ Gălăţeanul Mihai Farcaş, CAMPION NAŢIONAL
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Sala Sporturilor din Târgovişte a găzduit finalele Campiontului Naţional de lupte libere pentru copii I (născuţi în anii 1999-2000), competiţie la care gălăţeanul Mihai Farcaş a cucerit titlul de campion naţional. Acesta este legitimat la CS Şcolar Galaţi şi a concurat la categoria 100 kg. El a câştigat toate meciurile din finală (două prin tuş, unul la diferenţă de puncte şi altul cu scorul 6-2).

„Elevul meu mi-a confirmat aşteptările şi a dominat categoric disputele. Este un sportiv de mare viitor şi a răspuns astfel grijii cu care a fost înconjurat. Vreau să evidenţiez ajutorul pe care l-am primit din partea managerului de la Colegiul „Aurel Vlaicu”, d-na ing. Silviana Ciupercă având grijă să ne asigure cele mai bune condiţii de pregătire şi antrenament”, a declarat antrenorul Neculai Grigoraş, cel care l-a pregătit pe campion.

Altfel, în acelaşi concurs, doi sportivi de la CS Şcolar Tecuci (antrenor Dumitru Ghetu) s-au clasat pe locul şase: Adrian Toderaşcu (categoria 46 kg.) şi Alexandru Cucu (categoria 85 kg.).

Citit 1631 ori Ultima modificare Joi, 13 Noiembrie 2014 22:49

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.