BASCHET FEMININ/ Phoenix „U" speră să oprească seria negativă

BASCHET FEMININ/ Phoenix „U" speră să oprească seria negativă
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Echipa de baschet feminin Phoenix „U" va juca în deplasare, cu CSBT Alexandria, astăzi, de la ora 18,00, într-o partidă contând pentru etapa a 12-a din Liga Naţională. CSBT Alexandria se află pe locul cinci, la egalitate de puncte (20) cu Sepsi Sf. Gheorghe şi CSU Alba Iulia.

Echipa antrenată de Theodosios Paralikas se află în acest moment pe locul opt, cu 17 puncte, la egalitate cu BC Tymes Timişoara şi CSU Olimpia Braşov, cele trei formaţii fiind departajate de coşaveraj. Phoenix „U” a coborât în clasament după ce a pierdut în ultimele trei etape, ultima sa victorie fiind, în deplasare, cu Universitatea Cluj.

Din lotul care face deplasarea la Alexandria face parte şi Beatrice Alaiba, revenită după pauză „medicală” de câteva etape, mai exact, de la începutul lunii noiembrie, de la meciul cu Universitatea Cluj Napoca.

Altfel, după 11 etape din Liga Naţională, jucătoarea americancă Chelsey Lee de la Phoenix „U” se află pe locul doi în clasamentul recuperatoarelor, cu 122 de reuşite, iar coechipiera acesteia, Trudy Armstead, pe locul 19 cu 77 de reuşite. La marcatoare, Chelsey Lee este pe locul opt, cu 187 de puncte, iar Ivory James cu 162 de puncte se află pe locul 16. La capitolul pase decisive, Gabriela Cursaru ocupă locul cinci, cu 51 de reuşite.

Citit 707 ori Ultima modificare Marți, 18 Noiembrie 2014 18:42

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.