APEL UMANITAR lansat de către FC Oţelul pentru o FETIŢĂ DE PATRU ANI, suferindă de CANCER

APEL UMANITAR lansat de către FC Oţelul pentru o FETIŢĂ DE PATRU ANI, suferindă de CANCER
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Prin intermediul unui comunicat de presă, FC Oţelul şi-a chemat suporterii să ajute o fetiţă de patru ani, Mihaela Curcă, care suferă de cancer la rinichi şi are nevoie urgentă de tratament de specialitate la o clinică de oncologie din Italia.

Un pui de om are nevoie de ajutorul nostru! Din Isaccea, orașul tulcean care l-a dat Oțelului și fotbalului pe Cristian Munteanu, Mihaela Curcă are doar 4 ani și luptă cu o cumplită suferință. Ea a fost diagnosticată recent cu cancer la rinichi și a urmat deja un ciclu de chimioterapie. Fetița este internată acum la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii „Marie Curie” din București, dar are nevoie urgentă de tratament de specialitate la o clinică de oncologie din Italia. Terapia care îi poate salva viața Mihaelei și cheltuielile conexe depășesc însă puterea financiară a familiei Curcă, așa că părinții micuței au deschis un cont în care cei sensibilizați de acest caz dramatic pot face contribuții bănești.

Contul, deschis donațiilor în lei și în euro, are codul IBAN RO42BRDE370SV24836543700 și este deschis pe numele Mihaela Curcă la BRD – Agenția Delta Tulcea. Codul SWIFT este BRDEROBU. Detalii suplimentare puteți obține de la părinții Mihaelei. Mama, Marinela Curcă, poate fi contactată la numărul de telefon 0751.339.264, iar tatăl, Adrian Curcă – la 0757.111.396.

FC Oțelul Galați îndeamnă suporterii roș-alb-albaștri din Galați și de pretutindeni, comunitatea locală și oamenii care cred în umanitate și în solidaritate să se alăture eforturilor noastre de a-i oferi Mihaelei o șansă la viață. Orice ajutor este binevenit! Fiecare bănuț contează pentru Mihaela! Amintiți-vă sloganul nostru: împreună suntem o forţă”, se arată în comunicatul FC Oţelul.

Citit 828 ori Ultima modificare Duminică, 25 Iunie 2023 06:29

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.