Sâmbătă, OŢELUL ţinteşte la prima VICTORIE în deplasare

Sâmbătă, OŢELUL ţinteşte la prima VICTORIE în deplasare
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Echipa de fotbal Oţelul Galaţi va întâlni în această seară, în deplasare, formaţia Ceahlăul Piatra Neamţ într-un meci din cadrul etapei a 15-a din Liga I. Echipa gălăţeană vine după trei etape fără înfrângere, în care a înregistrat rezultate de egalitate, antrenorul Tibor Selymeş (foto) spunând că aşteaptă de la meciul cu Ceahlăul prima sa victorie în campionat de când a preluat conducerea tehnică a Oţelului. „Mergem la victorie, suntem pregătiţi să o obţinem. Ne aşteptăm la un meci de luptă, în care pregătirea fizică va conta mult, atât pentru că nu se anunţă un teren în condiţii optime, cât şi pentru că este un meci de care pe care, între două echipe ce luptă pentru evitarea retrogradării”, a declarat Selymeş. 

Tehnicianul a adăugat că şi-ar în primul rând ca echipa sa să nu primească gol. „Este foarte important să nu luăm gol, am luat destule până acum. Uşor, uşor, defensiva s-a pus pe picioare, toţi fundaşii au crescut mult ca formă şi chiar îmi este greu să aleg dintre ei”, a mai spus Selymeş.

Cu excepţia celor trei jucători cu probleme mediciale care-i ţin o perioadă mai lungă în afara echipei, Zaharia, Plopeanu şi Avdic, antrenorul Oţelului are tot lotul la dispoziţie pentru acest joc. 

Partida Ceahlăul Piatra Neamţ – Oţelul va începe la ora 18.00 şi va fi televizată de Look TV.

Citit 789 ori Ultima modificare Vineri, 21 Noiembrie 2014 18:14

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.