Marius Stan: „Noi, gălăţenii, suntem pregătiţi să întonăm imnul naţional la unison cu preşedintele ţării şi Simona Halep”

Marius Stan: „Noi, gălăţenii, suntem pregătiţi să întonăm imnul naţional la unison cu preşedintele ţării şi Simona Halep”
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Klaus Iohannis a acceptat invitaţia celei mai bune sportive a României din ultimii ani de a veni la Galaţi la meciul din Fed Cup * "Suntem onoraţi, este o premieră ca un preşedinte al României să participe la o competiţie sportivă în oraşul nostru”, a precizat primarul Marius Stan


Preşedintele ales al României, Klaus Iohannis, a acceptat invitaţia Simonei Halep de a veni la Galaţi, în luna februarie a anului viitor, pentru a participa la meciul echipei naţionale de tenis din Fed Cup, în compania reprezentativei Spaniei.

Simona Halep, cea mai bună sportivă a României din ultimii doi ani, a mers pe latura sentimentală şi s-a legat de un episod petrecut în campania electorală, în mesajul transmis lui Klaus Iohannis. "Pentru că sunteţi un mare fan al sportului pe care îl practic, am marea onoare, d-le Preşedinte, să vă întreb dacă puteţi să vă alăturaţi echipei noastre de Fed Cup, în luna februarie, la Galaţi, să cântăm împreună pe teren imnul naţional al ţării noastre?", a fost mesajul transmis de Simona Halep, prin intermediul prosport.ro, pentru preşedintele ales al României.

Klaus Iohannis a răspuns la scurt timp, pe contul său de Facebook: "Îi mulţumesc domnişoarei Simona Halep pentru încredere şi pentru întrebare. Răspunsul meu este: Da, se poate!".

O premieră pentru Galaţi

Primarul municipiului Galaţi, Marius Stan, s-a declarat încântat de faptul că invitaţia Simonei Halep a fost acceptată, subliniind că va fi o premieră pentru Galaţi ca un preşedinte al ţării să participe la o competiţie sportivă în acest oraş.

”Ne bucură și suntem deosebit de onorați că președintele ales al României, domnul Iohannis, și-a anunțat participarea la etapa de Fed Cup, pe care Primăria Galați și Federația Română de Tenis o organizează în orașul nostru. Din câte știu, este pentru prima dată când un președinte al României participă la o competiție sportivă organizată la Galați și suntem mândri și onorați de acest lucru, la fel cum suntem mândri și onorați să organizăm un eveniment de o asemenea ținută la Galați”, a declarat Marius Stan.

„Noi, gălăţenii, vom intona imnul la unison”

De asemenea, primarul Galaţiului a subliniat că acceptul lui Klaus Iohannis de a cânta imnul naţional împreună cu Simona Halep şi coechipierele acesteia reprezintă o premieră pentru sportul românesc. „Am citit pe Facebook că domnul președinte i-a răspuns domnișoarei Simona Halep și la invitația de a cânta împreună Imnul de Stat al României, pe terenul de tenis. Și acest lucru este o premieră pentru Galați și pentru România, așa că și noi, gălățenii, suntem pregătiți să intonăm imnul național la unison cu președintele țării și cu Simona Halep”, a adăugat Marius Stan.

Instalaţia de sonorizare de la Patinoarul din Galaţi, acolo unde pe 7 şi 8 februarie 2015 echipa României va înfrunta Spania într-un meci din Grupa Mondială II a Fed Cup, va fi una nouă. Special pentru acest eveniment, municipalitatea gălăţeană a alocat în acest sens suma de 170.000 de lei, alături de 412.000 de lei pentru o nouă instalaţie de iluminat, cea actuală fiind sub criteriul minim impus de Federaţia Internaţională de Tenis.

Citit 2413 ori Ultima modificare Vineri, 21 Noiembrie 2014 17:01

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.