Voleibaliștii de la Arcada AU ÎNVINS categoric STEAUA

Voleibaliștii de la Arcada AU ÎNVINS categoric STEAUA
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Echipa gălăţeană din prima ligă de volei masculin, Arcada, a primit replica celor de la Steaua, în etapa a şaptea, echipă pe care a întrecut-o destul de uşor: 3-0 (20, 16, 16).

Temerile de ieri seară au fost alungate repede, încă de la primele schimburi de mingi fiind vizibilă superioritatea echipei gălăţene. Primul set nu a fost câştigat prea uşor, replica bucureştenilor menţinând echilibrul până la un anumit punct: 6-3, 8-5, 10-10, 15-15 şi 18-18. De aici, Arcada a sprintat spre câştigarea setului, adjudecat cu 25-20. Cel de-al doilea act a fost fără cine ştie ce istoric: 9-4, 18-11, 25-16. O desfăşurare similară a avut şi al treilea set, câştigat de Arcada tot la 16.

Antrenorul Marian Apostu a declarat după această a treia victorie consecutivă că aşteaptă de la echipa sa continuitate în obţinerea de rezultate favorabile, mai ales că urmează o serie de jocuri foarte grele.

„A fost o victorie importantă, reuşită destul de lejer. Însă, ce urmează nu va fi deloc uşor, ne aşteaptă patru meciuri cu o cu totul altă încărcătură şi trebuie să demosntrăm că ne aflăm pe drumul cel bun. În următoarele etape vom juca, în ordine, la SCM Craiova, acasă cu Dinamo, apoi încă o deplasare grea, la Explorări Baia Mare şi din nou meci acasă cu Phoenix Şimleu Silvaniei. Trebuie să scoatem puncte pentru o poziţionare mulţumitoare la finalul turului”, a spus Apostu.

Arcada a jucat în formula standard - Zupanc, Radovici, Dumitrache, Cosici, Bartha, Cristudor şi liberoul Ghimeş, tehnicianul gălăţean operând o singură schimbare, cu Paşcan în locul lui Dumitrache.

Citit 514 ori Ultima modificare Duminică, 23 Noiembrie 2014 22:14

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.