Chelsey Lee, o baschetbalistă de ZECE!
Foto: Chelsey Lee, principala realizatoare de la Phoenix

Chelsey Lee, o baschetbalistă de ZECE!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

La finalul turului de campionat din cadrul Ligii Naţionale de Baschet Feminin (LNBF) jucătoarele echipei Phoenix „U” ocupă locuri bune în clasamentele celor mai bune realizatoare din campionat.

Americanca Chelsey Lee a atins de zece ori cota „double-double” (peste 10 puncte şi tot atâtea recuperări într-un meci) în sezonul regulat şi de două ori în meciurile din „Cupa României” – cu BC Tymes Timişoara. 

Lee ocupă primul loc în LNBF la capitolul „recuperări”, cu 154 de reuşite şi locul 5 în topul marcatoarelor, cu 227 de puncte. În ierarhia marcatoarelor, Ivory James se află pe locul 12, cu 201 puncte. La pase decisive, Gabriela Cursaru ocupă locul 6, cu 53 de reuşite. Federaţia Română de Baschet a desemnat-o pe Chelsey Lee, drept jucătoarea etapei a 8-a, ca urmare a prestaţiei deosebite din meciul cu Universitatea Cluj, în deplasare.

Phoenix „U” a încheiat turul pe locul şase, cu 21 de puncte obţinute din opt victorii şi cinci înfrângeri, urmată de BC Tymes Timişoara şi Olimpia CSU Braşov.

Altfel, fetele de la Phoenix vor disputa astăzi, de la ora 18,30, primul meci din cadrul sferturilor de finală ale „Cupei României”, în deplasare, cu Univ. ICIM Arad, urmând ca mâine să aibă loc manşa secundă, tot în deplasare şi tot de la ora 18,30.  Pentru echipa gălăţeană, anul 2014 se încheie cu trei partide din returul campionatului, care se vor disputa astfel:  6 decembrie - cu CSU Alba Iulia (acasă), 10 decembrie - cu Rapid (acasă, etapa a treia, în devans) şi 13 decembrie - cu CS Municipal Satu Mare, în deplasare.

Citit 668 ori Ultima modificare Miercuri, 26 Noiembrie 2014 15:21

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.