HANDBAL/ United, locul trei la un turneu la Braşov

HANDBAL/ United, locul trei la un turneu la Braşov
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Şase echipe de junioare IV (11-12 ani) din mai multe oraşe din ţară, printre care şi cea de la United Galaţi, s-au întâlnit la un interesant turneu de handbal desfăşurat la Braşov, acesta fost dotat cu trofeul „Cupa Mariana Târcă”, un omagie adus fostei jucătoare a echiupei naţionale, acum antrenoare renumită. Marian Târcă este în prezent este antrenoarea lotului naţional de junioare Under 16.

Echipa gălăţeană United, pregătită de antrenoarea Sanda Asandei, a avut o evoluţie  notabilă, înregistrând trei victorii şi două înfrângeri, bilanţ care le-a plasat pe locul al treilea al clasamentului competiţiei. Rezultatele au fost: 10-11 cu Rulmentul Braşov, 21-12 cu CSS Sf. Gheorghe, 17-19 cu CSS Slobozia, 19-10 cu OK Oneşti şi 18-10 cu CSS Dinamo Braşov.

Pe lângă locul al treilea pe echipe, gălăţencele au mai dobândit un premiu special: jucătoarei Rebeca Lăcătuş (10 ani) i s-a oferit o distincţie pentru cea mai de perspectivă jucătoare.

Lotul gălăţean a cuprins următoarele jucătoare: Roxana Ivanov - Alessia Asandei, Rebeca Lăcătuş, Sorana Chiriac, Adina Pricochel, Miruna Codreanu, Roxana Sima, Rebeca Măciuceanu, Ioana Ciolacu, Andreea Merlă, Roberta Arsene, Liliana Ticea, Raluca Lungu, Dorina Pârvu şi Iulia Eiler.

Citit 1211 ori Ultima modificare Marți, 25 Noiembrie 2014 20:38

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.