STEAUA să-şi pună pofta-n cui: Cernat EXCLUDE o plecare de la OŢELUL

STEAUA să-şi pună pofta-n cui: Cernat EXCLUDE o plecare de la OŢELUL
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* „N-am venit ca să plec după trei luni”, a pus căpitanul roş-alb-albaştrilor stop speculaţiilor din ultima vreme referitoare la un transfer al său în această iarnă


„Nu plec”, a răspuns ferm mijlocaşul Florin Cernat, ieri, în cadrul unei conferinţe de presă, informaţiilor vehiculate în ultima vreme în mass-media despre un iminent transfer al său în această iarnă la Steaua, ca înlocuitor al lui Sânmărtean în cazul unei plecări a stelistului la un club din străinătate.

„Nu am discutat cu nimeni despre aşa ceva, mai ales că, din ce ştiu, pentru Lucică (n.r. – Sânmărtean) prima opţiune este Steaua şi negocierile pentru prelungirea contractului său sunt foarte avansate. Oricum, am spus de atâtea ori, în România nu mai joc decât pentru Oţelul. Nu vreau să plec. Am venit aici ca să joc, nu să stau trei luni şi să plec”, a declarat Florin Cernat, în vârstă de 34 de ani.

De altfel, antrenorul Tibor Selymeş a subliniat că Cernat este baza proiectul său la Oţelul: „Noi reconstruim echipa în jurul lui. Dacă pleacă el, plecăm toţi”.

Totodată, după ce team-managerul Cristian Munteanu i-a propus public selecţionerului Angel Iordănescu să-l convoace pe Cernat la echipa naţională, mijlocaşul gălăţean a precizat că şi-a luat gândul de la aşa ceva. „Echipa e închegată, lotul este făcut, joacă bine, sunt de mult timp în această formulă, au relaţiile de joc făcute, astfel că nu ştiu dacă are rost să fiu şi eu acolo. Asta nu înseamnă că voi refuza dacă se va întâmpla să fiu chemat, dar mi-am luat gândul de foarte mult timp de la echipa naţională. Vreau să mă concentrez doar pe aceste ultime două jocuri de campionat pe care le mai avem, sunt foarte importante pentru noi”, a mai spus Florin Cernat.

În ultimele două etape ale turului din Liga I, Oţelul Galaţi mai are de jucat în deplasare, cu Universitatea Cluj, sâmbătă de la ora 18.00, şi pe teren propriu cu ASA Tg. Mureş, duminică – 7 decembrie, de la ora 15.30.

Pentru partida de mâine, de la Cluj-Napoca, echipa gălăţeană a plecat de ieri după-amiază cu autocarul, drumul urmând să fie făcut în două etape, cu escală noaptea trecută la Predeal.

Programul penultimei etape

Runda a 16-a din Liga I începe astăzi, când sunt programate două jocuri: Concordia Chiajna  - Gaz Metan Mediaş (ora 18,00, Look Plus) şi CSMS Iaşi – Pandurii (ora 20,30, Look Tv). Celelalte partide se vor desfăşura după următorul program: Sâmbătă, CS „U” Craiova – Ceahlăul Piatra Neamţ (ora 15,30, Look Plus), „U” Cluj – OŢELUL (ora 18,00, Look TV), Rapid – CFR Cluj (ora 20,30, Look Tv);Duminică, FC Braşov – FC Viitorul (ora 15,30, Look Tv), ASA Tg. Mureş – Astra (ora 18,00, Look Plus), Dinamo – Petrolul (ora 20,30, Look Tv); Luni: FC  Botoşani – Steaua (ora 20,30, Look Tv).

Citit 1012 ori Ultima modificare Joi, 27 Noiembrie 2014 18:21

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.