UPDATE/ United este pe primul loc (GALERIE FOTO)
Foto: Foto Sonia Baciu

UPDATE/ United este pe primul loc (GALERIE FOTO)
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

UPDATE/ Echipa de futsal United a învins CSMS Iași, scor 5-3 (3-2). Pentru gălățeni au marcat Tudose, Ivan (3) și Cojoc. După această victorie, United ocupă primul loc în clasamentul Ligii I de fustal, cu 28 de puncte. Această poziție îi obligă pe jucătorii de la United să își mențină ritmul.

”Că suntem pe primul loc, chiar și pentru câteva zile (până pe 1 decembrie n.r.), ne obligă să avem în continuare rezultate foarte bune. Azi ne-am așteptat să fie un meci dificil, mai ales că cei de la Iași au pierdut o singură partidă disputată în deplasare. A fost o victorie meritată, jucătorii noștri au dat dovadă că își merită locul, ei s-au autodepășit, mai ales că mulți dintre ei vin după accidentări”, a declarat David Asandei, antrenorul United Galați. (S. Baciu)


Echipa gălăţeană United, din prima liga de futsal, va întâlni astăzi pe teren propriu, de la ora 12,00, la Sala Sporturilor „Dunărea”, formaţia CSMS Iaşi, într-o partidă din cadrul etapei a doua a returului. În tur, la Iaşi, gălăţenii au câştigat cu 5-1, pornind favoriţi şi în confruntarea de astăzi.

United se află pe locul patru, la egalitate de puncte (25) cu a treia clasată, Futsal Klub Odorheiu Secuiesc şi cu numai două puncte în urma primelor două clasate, Autobergamo Deva şi City’us Tg. Mureş. Cum, în această etapă, Autobergamo şi City’us se întâlnesc în meci direct, United are şansa de a depăşi una dintre ele în clasament, în cazul în care învinge pe CSMS Iaşi.

Altfel, portarul Petrişor Toniţă a fost convocat la echipa naţională pentru două jocuri amicale cu Serbia (3-4 decembrie), alţi trei jucători de la United, Cireş, Păduraru şi Fudulache, fiind chemaţi la reprezentativa de tineret, Under 21.

 

Citit 744 ori Ultima modificare Duminică, 30 Noiembrie 2014 21:27

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.