UPDATE / United a dat-o în bară în derbiul Ligii I la futsal

UPDATE / United a dat-o în bară în derbiul Ligii I la futsal
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

UPDATE: United a pierdut derbiul cu FK Odorheiu Secuiesc, scor 6-2, după o dispută foarte echilibrată. Gazdele au deschis scorul, United a egalat în ultimele secunde ale primei reprize şi apoi a preluat conducerea. Formaţia din Odorheiu Secuiesc a revenit de la 1-2 la 3-2, scor la care gălăţenii au avut o bară. Avantajul gazdelor s-a mărit la 4-2, scor la care din nou United a avut ghinion, şutul lui Cojoc lovind din nou bara. Echipa gălăţeană a forţat egalarea, riscând cu un jucător de câmp în locul portarului, iar gazdele au mai marcat în ultimele două minute în poarta goală de două ori. În urma acestui rezultat, FK Odorheiu Secuiesc a trecut pe primul loc, iar United a coborât pe locul 4. Aceasta a fost prima înfrângere în deplasare pentru echipa gălăţeană din acest campionat.


 

Unul dintre meciurile importante ale rundei a treia a returului Ligii I de futsal se dispută în această seară la Odorhei. Meciul dintre FK Odorheiu Secuiesc şi Galaţi va începe la ora 17,15 şi va fi televizat de DigiSport 3. Este derbiul pentru unul din primele două locuri ale primului eşalon de futsal, protagonistele acestei confruntări fiind ocupantele locurilor doi și trei înaintea acestei runde, cu câte 28 de puncte, departajarea fiind făcută la golaveraj. Meciul prezintă interes şi prin prisma performanţelor realizate până acum, în acest campionat: Odorheiul are cel mai bun atac, Galaţiul – cea mai bună apărare.

United a plecat ieri-dimineaţă spre Odorhei. Din lot lipsesc Fudulache şi Bâgu – accidentaţi, în rest toţi ceilalţi sunt buni de joc, inclusiv internaţionalii sârb şi moldovean – Jovanovici şi Burdujel.

Întâlnirea va fi arbitrată de un cuplu bucureştean: Marian Ivănescu/ Gabriel Stroe.

După acest meci campionatul se întrerupe până pe 25 ianuarie când va avea loc etapa a patra a returului. Atunci gălăţenii vor avea două partide pe teren propriu, cu Clujana Cluj şi KSE Tg. Secuiesc.

Citit 550 ori Ultima modificare Marți, 09 Decembrie 2014 19:13

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.