FOTBAL/ Tibor Selymeş cere TRANSFERURI pentru un retur de succes

FOTBAL/ Tibor Selymeş cere TRANSFERURI pentru un retur de succes
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Antrenorul Oţelului crede că echipei sale îi va fi foarte greu să se menţină în Liga I fără achiziţii în lot pentru a doua parte a campionatului * „Cu siguranţă avem nevoie de noi jucători”, a subliniat şi atacantul Emil Jula


După cinci etape la rând fără înfrângere, Oţelul a capotat în ultima etapă a turului, 0-2 cu ASA Tg. Mureş, jucând slab tocmai în meciul care ar fi putut să aducă echipei şi suporterilor o vacanţă de iarnă mai liniştită, cu şanse mărite de evitare a retrogradării. Antrenorul Tibor Selymeş s-a declarat dezamăgit de teama cu care jucătorii săi au început meciul şi de faptul că aceştia au evoluat cu totul altfel decât le transmisese. „Adversarul a jucat mai bine, are mulţi jucători valoroşi cu experienţă, dar asta nu înseamnă că trebuia să le facem şi noi cadouri. Am început cu teamă şi nu înţeleg de ce. N-am avut curajul să jucăm, am avut distanţă mare între linii, ne-am ascuns, n-am ieşit la primit, am făcut total invers faţă de ce discutasem. Nu se poate numai cu hei-rup, merge un meci, două, dar trebuie să mai şi joci”, a spus Selymeş.

Totodată, acesta a explicat de ce mijlocaşul Brigido nu a fost nici măcar rezervă: „Are probleme cu pregătirea. Cei care nu-mi plac cum sunt pregătiţi, nu intră în lot”.

Extrem de dezamăgit, atacantul Emil Jula cred că o posibilă explicaţie pentru jocul slab ar fi lipsa de experienţă a unora dintre coechipieri, care nu au rezistat presiunii acestui meci.

„Ne-am pus mari speranţe, veneam după un parcurs bun, jocul ne dădea încredere, dar cred că singuri ne-am pus o presiunea prea mare asupra noastră şi lipsa de experienţă, de maturitate… Nu înţeleg de ce această schimbare de atitudine de la un meci la altul, poate că unii dintre coechipieri nu sunt obişnuiţi să joace sub presiune meci de meci şi câteodată acest lucru se reflectă asupra jocului. Am început meciul foarte prost, suntem şi o echipă care revenim greu după ce suntem conduşi, iar aici din nou mă gândesc tot la lipsa de experienţă a unora dintre noi”, a declarat Jula. 

Atacantul Oţelului a adăugat că încă sunt şanse de menţinere în Liga I, totul depinzând de o pregătire foarte bună în această iarnă şi de fortificarea lotului. „Fiecare din noi trebuie să reflecte asupra jocului din tur, pentru că şanse mai sunt. Cu o pregătire bună în cele două cantonamente preconizate şi venirea unor jucători de care cu siguranţă avem nevoie, putem să fructificăm ultima şansă pe care o avem, trebuie să ne batem pentru ea până la capăt. Deşi sunt mici, şanse mai avem, mai sunt multe meciuri de jucat. Depinde de cum începem returul, de ce vor face şi celelalte echipe, de mai mulţi factori”, a adăugat Emil Jula.

De asemenea, şi antrenorul Tibor Selymeş a cerut transferul unor jucători de mare valoare. „Ne-am propus 12-15 puncte, suntem pe acolo. Acum trebuie să aducem jucători valoroşi, să întărim lotul, altfel o să ne fie foarte, foarte greu.”, a spus Selymeş.

Oţelul a încheiat turul Ligii I pe locul 17, penultimul, cu 12 puncte, la o distanţă de şase puncte faţă de prima poziţie de deasupra liniei ce delimitează zona retrogradării.

Citit 1230 ori Ultima modificare Luni, 08 Decembrie 2014 18:55

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.