Chelsey Lee de la Phoenix a fost declarată JUCĂTOAREA ETAPEI
Foto: Chelsey Lee, jucătoarea etapei 14

Chelsey Lee de la Phoenix a fost declarată JUCĂTOAREA ETAPEI
Chelsey Lee, jucătoarea etapei 14
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Jucătoarea americanca Chelsey Lee a fost declarată de Federaţia Română de Baschet cea mai eficientă jucătoare a etapei a 14-a din Liga Naţională, în care Phoenix a învins cu 78-74 liderul campionatului din acel moment, CSU Alba Iulia. Lee a reuşit 34 de puncte, 7 recuperări şi 2 pase decisive, totul pentru un indice de eficienţă de 37 de unităţi, indice care o trimite pe primul loc al clasamentului general, cu 351 de unităţi. Chelsey Lee se află pe locul doi în topul recuperatoarelor, cu 169 de reuşite, şi cu 282 de puncte ocupă locul doi în cel la marcatoarelor. O altă prezenţă împortantă în clasamentele campionatului este cea a coordonatoarei de joc Gabriela Cursaru care se află pe locul patru în topul paselor decisive, cu 68 de assisturi. 

Altfel, echipa de baschet feminin Phoenix „U” va juca în deplasare, cu CSM Satu Mare, vineri, de la ora 18,00, într-un meci contând pentru etapa a 15-a din Liga Naţională. Phoenix se află înaintea acestei partide pe locul patru, cu 25 de puncte, la egalitate de puncte cu CSU Alba Iulia şi Universitatea ICIM Arad, dar cu un joc mai mult decât cele două formaţii. Cu patru victorii consecutive reuşite de Phoenix, gălăţencele pornesc încrezătoare în acest meci. „Vom merge pregătite, atât fizic cât şi psihic, ca să obţinem încă o victorie”, a declarat Gabriela Cursaru. 

Această partidă este una cu miză pentru rămânerea în primele şase locuri înaintea vacanţei de Crăciun. „Avem în faţă un meci dificil, fetele sunt încrezătoare şi mă aştept să joace foarte bine şi să câştigăm, luptăm să rămânem aici. Trebuie să fim concentraţi şi să muncim  din greu”, a declarat antrenorul Theodosios Paralikas.

Citit 829 ori Ultima modificare Joi, 11 Decembrie 2014 17:51

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.