HOCHEIŞTII de la Dunărea au PIERDUT CALIFICAREA în prelungiri

HOCHEIŞTII de la Dunărea au PIERDUT CALIFICAREA în prelungiri
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Recentele fortificări ale lotului prin aducerea de jucători ucrainieni încep să se simtă în jocul echipei gălăţene CSM Dunărea, tot mai bun de la meci la meci. După ce la sfârşitul săptămânii trecute s-a pierdut în campionat partida cu Steaua după un joc echilibrat, Dunărea a fost foarte aproape să dea lovitura la Cupa României, competiţie care se desfăşoară la Braşov. Joi seară, în al doilea meci din Grupa I, echipa gălăţeană a întâlnit din nou Steaua şi a fost extrem de aproape de o victorie care ar fi putut însemna calificarea în finala mică. Steaua a deschis scorul, iar replica celor de la Dunărea a fost puternică şi imediată.

Echipa gălăţeană a marcat de două ori prin Szabolcs Szocs şi Chernenko şi a intrat la prima pauză conducând cu 2-1. În repriza secundă, Dunărea şi-a mărit avantajul, 3-1 prin golul marcat de Donika, Steaua reuşind să reducă din diferenţă până la ultima pauză, într-un moment de inferioritate numerică. În repriza a treia, Timaru a reuşit să egaleze, astfel că pentru departajare s-a intrat în repriza suplimentară, golul victoriei fiind marcat de stelişti.

În primul meci din grupă, Dunărea a cedat miercuri seară în faţa campioanei en-titre, Corona Braşov, scor 1-4, jocul echipei gălăţene fiind şi de această dată mulţumitor, cu două din cele trei reprize încheiate la egalitate. Mihai Brandabur, directorul CSM Dunărea, a spus că jocul echipei din acest turneu îi dă speranţe şi mai mari că se poate ajunge în finala campionatului. „Progresul este mare. Se vede din rezultatele ultimelor patru meciuri cu Steaua, am început cu 2-8, au urmat 3-6, 2-4 şi acum 3-3. Ne cresc speranţele, am arătat că avem potenţial să intrăm în finala campionatului”, a declarat Brandabur.

Citit 855 ori Ultima modificare Vineri, 19 Decembrie 2014 12:31

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.