(UPDATE) SIMONA HALEP LA GALAŢI/ BILETELE la meciurile din Fed Cup, EPUIZATE în mai puţin de o oră

(UPDATE) SIMONA HALEP LA GALAŢI/ BILETELE la meciurile din Fed Cup, EPUIZATE în mai puţin de o oră
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

UPDATE/ În mai puţin de o oră, biletele pentru meciurile de sâmbătă au fost epuizate, cei rămaşi în faţa casei de bilete trebuind să se mulţumească, cel puţin deocamdată, doar cu cele pentru meciurile de duminică. Totuşi, gălăţenii care doresc să asite la meciurile Simonei Halep şi ale coechipierelor acesteia, ar putea să mai aibă o şansă. Dacă în urma amenajării lojelor nu va fi afectată vizibilitatea din primele două rânduri ale tribunei, biletele pentru locurile respective vor fi scoase la vânzare direct la Patinoar, la o dată ce va fi comunicată ulterior, cel mai probabil în săptămâna premergătoare evenimentului.


 

 

Deşi reprezentanţii Federaţiei Române de Tenis anunţaseră că biletele rezervate pentru gălăţeni la partida de tenis din Fed Cup dintre România şi Spania (7-8 februarie) se vor pune în vânzare în săptămâna premergătoare evenimentului, situaţia s-a schimbat în ultimul moment. Cei de la eventim.ro, cărora le-a fost încredinţată comercializarea tichetelor, au venit joi în Galaţi şi le pun în vânzare la Patinoar începând cu ora 14.00.

Bilete costă 60 de lei pe zi.

Federaţia Română de Tenis a anunţat că a pus deoparte 500 de bilete, care vor fi vândute exclusiv în Galaţi.

Pregătirile pentru organizarea, la Patinoarul din Galaţi, a partidei din Fed Cup dintre echipele feminine ale României şi Spaniei, sunt chiar în avans faţă de graficul de lucrări stabilit. Aceasta a fost concluzia lui Florin Ardelean, director organizări evenimente în cadrul Federaţiei Române de Tenis (FRT), care a venit la Galaţi pentru a vedea exact cum decurge transformarea Patinoarului din arenă de hochei în una pentru tenis.

Gălăţenii vor putea sta în tricou

Florin Şipos, manager la Viva Tenis Club şi reprezentantul din Galaţi al FRT în organizarea evenimentului, a spus că se va ajunge la minim 24 grade Celsius încă de la primele antrenamente. „Simona Halep mi-a trimis un mesaj prin care ne roagă să fie 22 de grade la antrenamente şi meciuri, noi vom fi pregătiţi să asigurăm cel puţin 24 de grade. Spectatorii vor putea sta îmbrăcaţi doar în tricou”, a declarat Şipoş.

Citit 3483 ori Ultima modificare Joi, 15 Ianuarie 2015 18:41

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.