Campionul Cătălin Iorga s-a întors să-şi ajute echipa de suflet

Campionul Cătălin Iorga s-a întors să-şi ajute echipa de suflet
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Mijlocaşul care a câştigat campionatul şi Supercupa cu echipa gălăţeană a revenit sub formă de împrumut până la vară


Încercând să rezolve cererea antrenorului Tibor Selymes, de a fortifica lotul cu cel puţin 5-6 jucători de valoare pentru a creşte şansele de a se evita retrogradarea din Liga I, conducătorii FC Oţelul au bifat ieri prima reuşită din acest an la capitolul achiziţii. Reprezentanţii clubului au anunţat, printr-un comunicat, că au finalizat cu succes negocierile pentru revenirea mijlocaşului Laurenţiu Cătălin Iorga la echipa cu care a câştigat în 2011 campionatul şi Supercupa României.

Iorga se află sub contract cu Pandurii Tg. Jiu, grupare care a fost de acord ca Oţelul să negocieze cu jucătorul o revenire la Galaţi, sub formă de împrumut până în vară. Ieri, Iorga a răspuns pozitiv ofertei clubului roş-alb-albastru, iar de astăzi se va prezenta la antrenamentele conduse de Selymes.

„Iorga a dovedit că are caracter. Nu a stat prea mult pe gânduri şi a venit să ne ajute. Transferul lui reprezintă un pas mare pentru noi. Sperăm că în viitorul apropiat să mai avem parte de astfel de surprize plăcute şi să ne întărim aşa cum ne dorim”, a declarat team-managerul Cristi Munteanu.

Cătălin Iorga a spus că decizia de a reveni nu a fost deloc una greu de luat, fiind vorba de echipa sa de suflet. „Nu vreau să o fac acum pe bunul samaritean. Vreau să arăt pe teren de ce am luat această decizie, prin gesturi fotbalistice, sunt singurele care contează. Nu a fost o decizie dificilă, pentru că este vorba de Oţelul, echipa mea de suflet. Aici m-am afirmat, aici am cunoscut satisfacţii uriaşe. Revin cu mare drag, pentru că îmi era dor de spiritul roş-alb-albastru. Atmosfera de la celelalate echipe unde am jucat nu se compară cu spiritul de la Galaţi”, ne-a mărturisit Iorga.

Laurenţiu Cătălin Iorga (26 de ani) a plecat de la Oţelul în urmă cu un an, la Astra Giurgiu. În returul campionatului trecut, nu a jucat decât în 8 partide pentru Astra (1 gol marcat), iar în vară s-a transferat la Pandurii. Deşi l-a avut ca antrenor pe Petre Grigoraş, cel cu care a debutat la Oţelul, în prima ligă, a jucat rar la echipa din Tg. Jiu, intrând pe teren în 8 meciuri din prima jumătate a actualui sezon.

Oţelul, care a încheiat turul Ligii I pe penultimul loc, la o distanţă de şase puncte de prima poziţie neretrogradabilă, şi-a reluat antrenamentele luni, iar duminică, 18 ianuarie, va pleca într-un stagiu de pregătire centralizată la Poiana Braşov.

Citit 1912 ori Ultima modificare Joi, 15 Ianuarie 2015 18:36

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.