Metalosport, reorganizare pentru evitarea RETROGRADĂRII
Foto: Mihai Ciobanu, antrenor principal Metalosport

Metalosport, reorganizare pentru evitarea RETROGRADĂRII
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Conducerea echipei gălăţene Metalosport (preşedinte Dorin Butunoiu), aflată pe locul 13, penultimul, în Seria a II-a, la finalul turului primului său sezon în Liga a III-a, a anunţat multe schimbări în cadrul clubului, sperându-se ca în noua formulă organizatorică să se reuşească evitarea retrogradării. Astfel, în retur, echipa va avea o nouă conducere tehnică, cu experimentatul Mihai Ciobanu antrenor principal. Acesta a anunţat că l-a adus ca antrenor secund pe Dumitru Horovei (39 de ani), pe care l-a avut ca jucător la aproape toate echipele pe care le-a antrenat în ultimii ani (Dunărea Galaţi, Gloria Buzău, FC Botoşani, Delta Tulcea). Horovei îşi începuse cariera de tehnician ca antrenor de juniori la Delta Tulcea.

Stafful tehnic este completat de Ciprian Mocanu - preparator fizic şi Gheorghe Cucu - antrenor de portari, ambii având aceste funcţii şi în turul campionatului.

Vlad Pavel, antrenorul principal cu care s-a reuşit promovarea din Liga a IV-a şi care a condus echipa şi în turul acestui sezon, va rămâne în cadrul clubului ca director sportiv, cu atribuţii şi de coordonare a centrului de copii şi juniori.

Noul antrenor principal, Mihai Ciobanu, a declarat că se va renunţa la cel puţin cinci dintre jucătorii care au evoluat în tur, lotul urmând să fie completat cu aducerea de fotbalişti din Galaţi şi împrejurimi, dorindu-se ca transferurile să fie perfectate până pe 10 februarie.

Citit 1461 ori Ultima modificare Sâmbătă, 17 Ianuarie 2015 10:01

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.