United, MECI AMICAL înainte de reluarea Ligii I de FUTSAL
Foto: Foto: S. Baciu

United, MECI AMICAL înainte de reluarea Ligii I de FUTSAL
Foto: S. Baciu
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Cu patru internaţionali în lot - Toniţă, Jovanovici (Serbia), Burdujel şi recenta achiziţie Alexandru Ghercioglu (ambii Republica Moldova) – United continuă pregătirile în vederea viitoarelor confruntări din Liga I şi „Cupa României”. Pe lângă antrenamentele obişnuite, United a perfectat şi un meci de verificare.

Marţi, 20 ianuarie, elevii antrenorului David Asandei vor întâlni, pe teren propriu (Sala „Dunărea”, ora 14,30) o colegă de eşalon – Dunărea Călăraşi. Pentru United, pregătirile vor continua cu aceeaşi intensitate, pentru că meciurile oficiale se apropie. Primul joc este programat în weekend, pe 25 ianuarie. Întâlnirea va avea loc la Galaţi, în compania echipei Clujana Cluj, meci contând pentru etapa a XV-a, a patra a returului (Sala „Dunărea”, ora 13,30).

Celelalte meciuri din retur ale echipei gălăţene se vor disputa în următoarea ordine: KSE Tg. Secuiesc (acasă), Autobergamo Deva (deplasare), Metalul Reşiţa (acasă), etapă liberă, Progresul Focşani (acasă), Spicom Sf. Gheorghe (deplasare) şi ultimul joc – pe teren propriu, cu fosta multiplă campioană City’us Tg. Mureş.

Altfel, în perioada 14-18 ianuarie, lotul naţional de tineret trebuia să participe la un turneu internaţional în Belgia. În afara ţării organizatoare şi a României, mai erau invitate selecţionatele Croaţiei şi Italiei. Din lipsă de bani şi de interes din partea federaţiei, participarea „tricolorilor” a fost contramandată. Din lotul României fac parte şi trei gălăţeni: Păduraru, Fudulache şi Gabriel Popa.

Citit 653 ori Ultima modificare Luni, 19 Ianuarie 2015 18:36

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.