BASCHET FEMININ/ Phoenix „U”, înfrângere în fața liderului
Foto: Ivory James (foto Sonia Baciu)

BASCHET FEMININ/ Phoenix „U”, înfrângere în fața liderului
Ivory James (foto Sonia Baciu)
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

UPDATE: Echipa de baschet feminin Phoenix U a pierdut, miercuri seară, în fața formației Sepsi Sf. Gheorghe, scor 38-92 (22-59), într-un meci contând pentru etapa a 19-a din Liga Națională. O absență importantă din rândul jucătoarelor de la Phoenix a fost cea a Rominei Filip,  care nu a putut face deplasarea la Sf. Gheorghe din cauza stări  gripale. Amber Jones, deși prezentă în lot, nu a jucat, acuzând probleme medicale.

Marcatoarele gălățencelor au fost: Ivory James (17 puncte), Chelsey Lee (12), Gabriela Cursaru (4), Andra Ionescu și Beatrice Alaiba – câte 2 puncte și Adelina Ștefan – un punct.

După această etapă, atât Phoenix cât și Sepsi și-au păstrat pozițiile din clasamentul campionatului, locul cinci, respectiv locul întâi. Următorul meci pe care Phoenix va fi în deplasare, la Brașov, duminică de la ora 16,30, într-o partidă contând pentru etapa a 20-a din Liga Națională.


 

Echipa de baschet feminin Phoenix „U” va juca, astăzi, de la ora 18,00, în deplasare, cu Sepsi Sf. Gheorghe, într-un meci din cadrul etapei a 19-a din Liga Naţională. Phoenix ocupă locul locul cinci, cu 30 de puncte, în timp ce Sepsi este liderul campionatului.

„Este un meci foarte dificil, echipa din Sf. Gheorghe este în formă, completă şi cu rezultate bune, reuşind să câştige chiar şi pe terenul celor de la Târgovişte”, a declarat Florin Nini, managerul general al clubului Phoenix.

Întâlnirea cu liderul clasamentului nu le sperie pe jucătoarele echipei gălăţene. „Jucăm cu o echipă de top, am mai făcut-o şi cu Alba Iulia şi am oferit o surpriză, încercăm şi acum”, a declarat Ivory James.

În meciul din tur, Phoenix a pierdut la o diferenţă de 25 de puncte.

Echipa antrenată de Theodosios Paralikas face această deplasare după o serie de trei victorii consecutive, cu formaţii aflate în partea de jos a clasamentului.

După acest meci, echipa gălăţeană va juca, duminică, de la ora 16,30, cu CSU Olimpia Braşov, tot în deplasare, într-o partidă contând pentru etapa a 20-a din LNBF.

Altfel, echipa feminină Under 20 a clubului Phoenix a pierdut, ieri, în faţa formaţiei Sepsi II, scor 59-70, într-o partidă contând pentru etapa a şaptea din campionatul Ligii I Tineret. Din echipă au făcut parte Andreea Creţu, Alexandra Graur, Mihaela Hurduc, Andreea Şoptică, Bianca şi Denisa Fota - toate din lotul echipei din Liga Naţională, plus o jucătoare de la LPS, Diana Răcuciu.

Citit 675 ori Ultima modificare Joi, 22 Ianuarie 2015 08:54

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.