VOLEI/ ARCADA Galaţi: "Vrem revanşa cu Caransebeş"

VOLEI/ ARCADA Galaţi: "Vrem revanşa cu Caransebeş"
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Meciul de mâine, cu Banatul Caransebeş, contând pentru etapa a 14-a (a treia a returului) a Diviziei A1 de volei, este considerat deosebit de important de către cei de la Arcada Galaţi. În această idee, antrenamentelor din această săptămână li s-a acordat o atenţie deosebită. În plus, a fost organizat şi un meci de verificare, în compania echipei Tricolorul Liceul „Mihai Viteazul” Ploieşti - grupare fruntaşă în cel de-al doilea eşalon. Antrenorul gălăţean a rulat întregul lot - în totalitate apt de joc - iar confruntarea s-a derulat pe parcursul a patru seturi, toate câştigate de gălăţeni. Cuvântul de ordine este victoria, ţinând cont de faptul că gălăţenii au de luat o revanşă, după eşecul supărător din tur: 3-2 pentru gazdele de sâmbătă. În plus, Arcada îşi urmăreşte obiectivul - acela de a obţine o clasare pe locul al cincilea. Înaintea acestei partide, gălăţenii ocupă locul şase, cu 19 puncte (setaveraj 27:28), şi orice punct poate cântări mult la ora de bilanţ de la finalul sezonului.

„Trebuie să obţinem punctele pierdute în tur. Cu toţii suntem dornici de revanşă şi vom face totul pentru a o obţine”, ne-a declarat antrenorul Marian Apostu.

Lotul gălăţean a plecat, ieri la prânz, spre Lugoj, unde se va disputa meciul cu Banatul Caransebeş. În cursul nopţii trecute, s-a ajuns la destinaţie, iar astăzi sunt programate două antrenamente în sala care va găzdui meciul de mâine, care va începe la ora 19,00.

Stafful tehnic va aborda meciul cu cel mai bun „sextet”: Bartha, Dumitrache, Zupanc, Radovici, Cosici, Paşcan - Ghimeş (libero). Nu se luase o decizie în privinţa lui Cristudor - jucător de bază, dar care în victoria cu Zalăul, din etapa precedentă, a jucat libero şi nu a făcut-o deloc rău, astfel că până la ora meciului rămâne un element de surpriză. În afara jucătorilor menţionaţi, la un rezultat favorabil mai pot contribui: Cerşemba, Martin, Dragomir, Pârvu şi ultima achiziţie, constănţeanul Alexandru Zaha.

Citit 1143 ori Ultima modificare Joi, 29 Ianuarie 2015 18:37

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.