United este cap de afiş al programului competiţional, în acest weekend
Foto: Foto: Sonia Baciu

United este cap de afiş al programului competiţional, în acest weekend
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Astăzi şi mâine, mai multe echipe gălăţene de handbal, volei, baschet şi futsal, se vor afla în focul luptelor pentru puncte în competiţiile naţionale.

Un meci fierbinte se anunţă astăzi, în Sala Sporturilor „Dunărea”, de la ora 16,00, când se vor întâlni echipa locală United cu KSE Târgu Secuiesc. Partida contează pentru etapa a 16-a a Ligii I de futsal. Gălăţenii abordează jocul de pe poziţia a treia în clasament, cu 31 de puncte (golaveraj 64-37). Astăzi va putea fi văzut la lucru şi noua achiziţie a celor de la United – internaţionalul moldovean Alexandru Ghercioglu. Arbitrează cuplul Gabriel Stroe/Marian Ivănescu (Bucureşti).

Tot în Sala „Dunărea”, dar mâine, se va disputa întâlnirea de handbal dintre echipele feminine CSU Danubius Galaţi şi Rapid Bucureşti. Întâlnirea contează pentru etapa a 16-a a celui de-al doilea eşalon şi va începe de la ora 13,00.

Încă un meci pe teren propriu va avea loc astăzi, în sala Şcolii Nr. 3. De la ora 13,30 juniorii Under 18 de la Phoenix LPS vor primi replica celor de la ASC Baller Bucureşti, în grupa de recalificare a Campionatului Naţional de baschet. Fetele aceluiaşi club (Under 16) au jucat în devans meciul acestei etapei, cu Galactica Cluj, partidă încheiată cu scorul 56-62. 

Examene severe au de susţinut cele două echipe gălăţene de volei. Ambele joacă astăzi, în deplasare. Băieţii de la Arcada întâlnesc Banatul Caransebeş, în etapa a 14-a a Diviziei A1. Meciul se dispută în sala din Lugoj şi va începe la ora 19,00. Arbitrează Nicolae Cristea (Cluj) şi Daniel Hamade (Zalău). Fetele de la CSU s-au deplasat la Iaşi, pentru partida cu Ştiinţa Miroslava.

Citit 652 ori Ultima modificare Sâmbătă, 31 Ianuarie 2015 22:21

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.