VOLEI/ Arcada şi eternul scor 3-2

VOLEI/ Arcada şi eternul scor 3-2
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Nici în etapa a 14-a a Diviziei A1 de volei masculin, jucătorii de la Arcada nu s-au putut debarasa de fatidicul 3-2 sau 2-3. Este a noua oară în acest sezon, în campionat şi în Cupă, când gălăţenii susţin meciuri de cinci seturi. Aşa s-au petrecut lucrurile şi la Lugoj, sâmbătă, unde au întâlnit Banatul Caransebeş. O echipă de bătut, care în turul campionatului câştigase la Galaţi. Evident, cu 3-2! Elevii antrenorilor Marian Apostu şi Nicuşor Harabagiu s-au văzut mai mult în seturile unu şi trei, dar de fiecare dată au fost egalaţi. Mai mult, în tie-break au încetinit motoarele şi au cedat la limită. Scorul final a fost 3-2 (-23, 22, -21, 21, 9), după o dispută aspră, dusă pe parcursul a două ore şi şase minute.

"Un meci deosebit, cu multe faze care au ţinut cu sufletul la gură publicul spectator. Deşi am fost foarte aproape, nu am reuşit să ne luăm revanşa. Am jucat la victorie, dar din păcate nu am mai rezistat la final. Până miercuri, când vom întâlni, acasă, echipa campioană va trebui să ne revenim şi să putem face un joc pe placul suporterilor noştri", ne-a declarat principalul gălăţean.

A arbitrat un cuplu ardelean: Nicolae Cristea (Cluj) - Daniel Hamade (Zalău). Arcada a jucat în formula clasică: Bartha, Dumitrache, Zupanc, Paşcan, Radovici, Cosici - Cristudor (libero). Au mai intrat: Dragomir, Ghimeş, Martin, Zaha şi Cerşemba. Arcada are acum 20 de puncte (setaveraj 29:31) şi se menţine pe locul şase.

Meciul următoarei etape va avea loc miercuri, 4 februarie (Sala „Dunărea”, ora 17,00), în compania echipei VCM Tomis Constanţa.

Citit 632 ori Ultima modificare Duminică, 01 Februarie 2015 16:27

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.