TOT CE TREBUIE SĂ ŞTII despre meciurile Simonei HALEP la Galaţi

TOT CE TREBUIE SĂ ŞTII despre meciurile Simonei HALEP la Galaţi
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Federaţia Română de Tenis a anunţat câteva reguli ce trebuie respectate de spectatori, ştiindu-se că la acest sport este nevoie de un comportament special al publicului prin comparaţie cu majoritatea celorlaltor sporturi.

Cea mai importantă este păstrarea liniştii în timpul schimburilor de mingi. În acest sens, accesul în arenă după începerea meciului este permis în pauza de după primele 3 game-uri, apoi din 2 în 2 game-uri, în pauzele de odihnă ale jucătoarelor, ori la sfârşitul unui set. În arenă este obligatoriu ca telefoanele mobile să fie pe silent şi nu se încurajează jucătoarele între primul şi al doilea serviciu.

Totodată, s-a anunţat că nu este permis accesul copiilor preşcolari. Este interzis şi accesul în sală cu camere video-TV profesionale şi cu aparate foto şi obiective profesionale, cu excepţia fotografilor acreditaţi.

Un bilet pentru Fed Cup în cele două zile a ajuns la 750 de lei!

Cel mai important eveniment sportiv al anului, întâlnirea dintre România şi Spania din cadrul Cupei Federaţiei, a stârnit interes major printre pasionaţii tenisului. Cu prezenţa Simonei Halep în echipa României ca principală atracţie, biletele pentru acest eveniment au fost la mare căutare şi s-au terminat repede. Puse în vânzare pe 29 decembrie 2014 prin site-ul eventim.ro şi partenerii acestuia, biletele au fost epuizate în mai puţin de o săptămână.

O nouă şansă au mai avut doar gălăţenii, pe 15 ianuarie, când la casa de bilete a Patinoarului au fost scoase la vânzare câte 250 de tichete pentru fiecare din cele două zile de joc. Deşi George Cosac, preşedintele Federaţiei Române de Tenis, declara pe 18 ianuarie că vor mai fi câteva sute de bilete puse în vânzare tot la Patinoarul din Galaţi în ultimele zile de dinaintea întâlnirii România – Spania din de Fed Cup, se pare că acest lucru nu a mai fost posibil. „Regulile ITF, dar şi cele impuse de legislaţia noastră, cer ca între 5 şi 10 la sută din capacitatea tribunelor să rămână neocupate, din motive de securitate. Am tot sperat să obţinem o derogare, însă acest lucru nu a fost posibil”, a explicat, vineri, 6 februarie, George Cosac.

Astfel, pentru cei rămaşi fără bilet, singura variantă este de a le cumpăra de pe site-urile de anunţuri, unde preţurile sunt cu mult mai mari decât cele oficiale (60 lei / 40 la reducere). Cel mai scump „pachet”, un bilet pentru astăzi şi unul pentru duminică, era scoase la vânzare pe un astfel de site cu 750 de lei. Un bilet doar pentru duminică, a fost pus la vânzare, vineri, 6 februarie, pe olx.ro cu 200 de lei. (Sonia Baciu)

Recomandările Jandarmeriei pentru Fed Cup:

"Veniţi devreme şi nu parcaţi la Patinoar!"

Spectatorii care vor asista, sâmbătă şi duminică, la meciurile din cadrul Competiţiei Fed Cup de la Patinoarul Galaţi trebuie să ţină cont de o serie de recomandări ale Jandarmeriei. Astfel, suporterii sunt chemaţi să vină la arenă cu două ore înainte de începerea meciurilor, pentru a se evita aglomerările şi pentru a nu se îngreuna accesul în arenă.

De asemenea, este interzis accesul cu obiecte pirotehnice şi contondente. Cei care vor merge să vadă regalul de tenis trebuie, de asemenea, să ştie că organizatorii şi forţele de ordine au decis interzicerea parcării autoturismelor la Patinoar, aceasta fiind permisă în locurile special amenajate de la Shopping City Mall.

Pentru asigurarea îndeplinirii acestor reglementări, în zona arenei sportive şi pe traseele adiacente vor fi mobilizaţi 60 de jandarmi, precum şi poliţişti care vor supraveghea circulaţia în zonă şi vor monitoriza păstrarea ordinii publice. Dispozitivul de control-acces în stadion, îndrumare şi supraveghere a spectatorilor este asigurat de peste 50 de lucrători ai firmei de pază şi protecţie contractată de organizator. (Mariana Constandache)


CITEŞTE ŞI: CAPITALA României se MUTĂ LA GALAŢI

Citit 2793 ori Ultima modificare Sâmbătă, 07 Februarie 2015 09:26

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.