Oţelul a fost învinsă de o GAFĂ a noului său portar
Foto: Portarul Ma-Kalambay

Oţelul a fost învinsă de o GAFĂ a noului său portar
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

 

Formaţia Oţelul Galaţi a fost învinsă, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 0-1 (0-1), de Dinamo Bucureşti, într-un meci din etapa a 18-a din Liga I.

Meciul a fost decis de o serie de erori în defensiva gălăţenilor. Tavares s-a complicat şi a oferit adversarilor un corner „din nimic”,  a urmat centrarea, iar portarul Ma-Kalambay a gafat impardonabil: a ieşit, dar n-a prins mingea iar Marius Niculae, în minutul 44, a înscris cu capul în poarta goală. „De aia este portar, să iasă la centrări, să prindă mingea. A comis-o, iar o astfel de greşeală impardonabilă costă enorm. Am pus presiune în repriza a doua, nu cred că Dinamo a avut vreo ocazie, dar n-am avut consistenţă în ofensivă”, a declarat antrenorul Oţelului, Tibor Selymeş,

Cea mai mare ocazie a Oţelului a fost în prelungiri, când Tătar a reluat cu capul foarte puţin peste poartă.

Tehnicianul echipei gălăţene a avut absenţe importante în lot pentru acest meci, singurul atacant pe care l-a avcut la dispoziţie fiind Tudorie. Acesta a fost schimbat în minutul 64, Selymeş alegând să improvizeze cu Grădinaru în ofensivă.

Ceilalţi doi atacanţi din lot, Cristian Cristea şi Yulu-Matondo, neputând fi utilizaţi. Cristea s-a accidentat la primul antrenament din această săptămână, în timp ce lui Yulu-Matondo nu i-a sosit „cartea verde” din Egipt, ţară unde a evoluat ultima dată. „Cei de la federaţia egipteană parcă sunt de pe altă planetă, de trei săptămâni insistăm continuu împreună cu cei de la federaţia noastră, zadarnic”, a explicat Cristian Munteanu întârzierea certificatului de transfer internaţional.

Oţelul Galaţi a evoluat în următoarea componenţă: Ma-Kalambay - Solomou, Leca, Cucu, D. Popescu - Helder, Altama - L. Iorga (Mauricio Brigido '82), Fl. Cernat (Tătar '79), Hamroun - Tudorie (Grădinaru '64).

Citit 1758 ori Ultima modificare Sâmbătă, 21 Februarie 2015 23:53

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.