United, recital ofensiv după pauză în Liga I de futsal

United, recital ofensiv după pauză în Liga I de futsal
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Gălăţenii de la United au susţinut, sâmbătă, 21 februarie, pe teren propriu, cel de-al 18-lea meci din sezonul regulat al Ligii I, în compania echipei reşiţene Muncitorul.

Se anunţa o dispută dezechilibrată – United, locul trei, oaspeţii pe locul opt, însă în primele 20 de minute spectatorii au avut parte de o semisurpriză. S-a jucat pe contre, reşiţenii au deschis scorul, au condus şi cu 2 – 1, dar au fost depăşiţi până la pauză. Soarta meciului a fost hotărâtă în mitanul al doilea, când elevii lui David Asandei au punctat de şapte ori, în timp ce adversarii au avut doar trei goluri. Desprinderea nu a fost deloc simplă, pentru că tabela a mai arătat: 3 – 3 şi 6 – 5. Scorul final a fost 10–5 (3–2) în favoarea gazdelor. După acest joc, United a acumulat 37 de puncte (golaveraj 84 – 47) şi se clasează pe locul al treilea.

Meciul a fost arbitrat de Vlad Ciobanu (Iaşi) şi bucureşteanul Emanoil Ciuruş.

Iată jucătorii folosiţi şi marcatorii celor zece goluri: Salichi, Toniţă, Păduraru – Cojoc 2 goluri, Jovanovici 2, Burdujel 3, Tudose, Ivan 2, Ghercioglu, Cireş, Apostol, Crăciun 1 şi Paraschiva.


Citit 720 ori Ultima modificare Duminică, 22 Februarie 2015 18:32

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.