HOCHEI/ Turneul dinaintea semifinalelor, la Galaţi
Foto: CSM Dunărea (foto Sonia Baciu)

HOCHEI/ Turneul dinaintea semifinalelor, la Galaţi
CSM Dunărea (foto Sonia Baciu)
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Patinoarul „Dunărea” găzduieşte în acest weekend primele meciuri din acest an ale Ligii Naţionale de hochei, după pauza generată de meciul de tenis din Fed Cup. 

De astăzi până duminică vor avea loc meciurile ultimului turneu din faza secundă de calificare în semifinalele competiţiei. În această seară, de la ora 16,00 va avea loc partida dintre Progym Gheorgheni şi Steaua, o avanpremieră a disputei din faza următoare, cele două formaţii urmând să se dueleze şi în semifinale. Apoi, de la ora 19,00 vor intra pe gheaţă hocheiştii de la Dunărea Galaţi pentru jocul cu Sportul Studenţesc. 

Ziua de sâmbătă va începe cu partida Steaua Rangers București-Sportul Studenţesc (ora 16,00), disputa orgoliilor dintre Dunărea şi Progym urmând să înceapă la ora 19,00. Duminică, jocurile vor debuta de la ora 11,00, cu Sportul Studenţesc-Progym în deschidere, iar derby-ul turneului, jocul dintre Dunărea şi Steaua, primele două clasate din LNH, se va juca de la ora 14,00. 

Cu trei jocuri înainte de finalul fazei a II-a din LNH, Dunărea este pe locul doi cu 59 de puncte. Steaua conduce în clasament, cu 87 de puncte, iar Progym Gheorgheni este pe trei, cu  40 de puncte. Sportul Studenţesc are un singur punct.

După acest turneu, Dunărea va juca în semifinale cu deţinătoarea titlului de campioană, Corona Braşov, calificată direct după prima fază a campionatului. 

O noutate pentru echipa gălăţenilor o reprezintă prezenţa în stafful tehnic a lui Costel Chiriţă (55 de ani), care va coordona echipa alături de fostul principal Marius Trandafir şi Teodor Mocanu.

Citit 765 ori Ultima modificare Vineri, 27 Februarie 2015 16:07

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.